Bilgisayarınız'ın Ram'ini hızlandırma,yükseltme,donma ve yavaşlığa son..%100 çalışıyo

TogoLegend

Uzman üye
14 Eki 2013
1,060
0
Bilgisayar'inizin Ozelliklerine Girin...
- Yukarıdaki Menulerden " Gelişmiş " Menusune Tıklayın...
- " Performans " Adlı Menunun " Ayarlar " Kısmına Gelin...
- Daha Sonra Tekrar Çıkan Pencereden " Gelişmiş " Menusune Gelin...
- " Sanal Bellek " Bolumunden " Değiştir " Yazısına Tıklayın..
- Daha Sonra Çıkan Pencereden " Sürücüler " Kısmından " Hangi Bolumden Raminize Vermek Istiyorsanız Seçin ( C: , D: E: ) Gibi...
- Sürücüyü Seçtikten Sonra " Özel Boyut " Seçeneğini Seçip
- Başlangıç Boyutu Orneğin ( 4096 )
- En Büyük Boyutu Orneğin ( 4096 )
-Yazıp ayarla deyin
-Resetleyin pcnizi
Yaparsanız Raminiz 4 gb Artmıs Olur...Bilgisayarınızdaki hız farkını Sizde görün..
aa7.gif



hayırlı olsun..
wink.png


Window 98ten win 7ye kadar..Tüm İşletim sistemlerinde denenmiştir İnt cafede gözle görülür hız farkı oluyor..donmalara son yavaşlığa son..
wink.png


Herhangi sorun yaratmamaktadır 3 gb ramli bilgisayarda bile deneyebilirsiniz..

4 gb raminiz varsa ordaki sayıları 6096 yapabilirsiniz..
wink.png




Not: 256 mb ve altındaki pclerde özellikle işe yaramaktadır..en ilginç yanıda vistada açılıştaki hoşgeldiniz yazısında geçen 70 saniyeyi 25 saniyeye kadar inmedirmesidir..
biggrin.png
Bu Zaten Sanal Bellek Yerine Geçer Yani Eğer Harddiskiniz Yavaşsa (aktarım hızı) usb belleklede yapabilirsiniz.Bir Kere Usb Bellekler Ram Olarak Kullanılamaz Sadece Usblerin önbellekleri kullanılır.Yani Ram Olarak Yazmayınız!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.