Bilgisyardan üzerinden para kazanma minig

roper2001

Üye
24 Kas 2019
82
0
Arkdaslar şuanda minig yapıyorum xmr monore kasiyorumda bir kaç arasitma yaptım birden fazla minig yapiabiliyormud bir PC den bide scripit varmış galiba freebitocinin bilmediğim internet uzerinddn nasıl kazanabilirim sabahları 8 4 çalışıyorum da fabrikada askere kadar o aralarda minig yapiyorum para bikiritip büyük bir siste kurucam ufak tefek başladım yinede kazanıyoruz 200 TL kazandım ufak ama 3 günde belki benden daha bilgili olan varsa yazabilirmi özelden veya burdan təşəkkür ederim
Mobil üzerinden de 2 tane annemin benimde var boş güzel kazançlar nasıl elde edebilirim
 

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Merhaba,
Hocam para kazanmak için daha farklı yöntemler seçebilirsiniz ben size uygulama yapmanızı öneririm sıfırdan başlarsanız uğraş fazla olabilir fakat güzel bir uygulama olursa çok iyi paralar kazanabilirsiniz.
 

RootBeta

Katılımcı Üye
7 Ara 2020
536
1
Russia
Hocam YouTube de araştırırsanız görürsünüz herifler 6-7 tane bilgisayarla yapıyor bu işi... Ayriyeten tek bilgisayarla çok fazla para da kazanamazsınız eğer minig işinde ciddi düşünüyorsanız ve durumunuz iyiyse bir kaç bilgisayarla yapmanızı öneririm.
 

GECEGEZEN

Özel Üye
13 Şub 2016
2,518
1,351
BTC veya herhangi bir kripto paranın mining işi çok ciddi bakım isteyen zahmetli bir iştir.
Kullandığınız ekran kartlarının sıcaklıklarını dengelemek için soğuk ortamda saklamanız gerekmekte.
Yine de ekran kartlarının performansı uzun vadede gerileyecektir.Sistemin hatasız çalışması veya bu hataların sürekli giderilmesi için başında durmak gerekmekte , stabilizasyonu zor bir iş. Piyasada bu işi yapan birçok kişi elektrik faturası , soğutma sistemleri ve ilk yatırım maliyetini topladığı zaman geri dönüşünün geç olduğunu gördüğü için bu işi bıraktı. Kişisel bilgisayar ile bence zaten yapılmamalı , bir iş olarak düşünülecekse hesaplamalar çok iyi gerçekleştirilmeli.
Detaylı araştırmanı tavsiye ederim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.