Bilişim Suçları bkz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

markocan01

Yeni üye
7 Nis 2012
36
0
Adana
arkadaşlarım bakınız şimdi
son günlerde kendini hacker zanneden arkadaşlarımız
keylogger yaptım diyor evet yapmış ama içine ya server atmış yada
dll dosyasının içine virus yerlestirmiş bu tür programları paylaşanlara inanmayınız
çok hacker olmak istiyorsanız bunun eğitim setleri var bunları kullanıp
kendi keyloggerinizi kendiniz yapabilirsiniz


benm bu konuyu acmamda ki asıl amacım sizlere birer soru sormaktı
arkadaşlar örn: ben birine server yedirdim hesablarını patlattım adam şikaet etti
cezası nolurr


Help pLease :mad::mad::mad::mad::trl:trl
 

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
konu başlığınız içerik ile uyumlu olmalıdır. eğer şifreleri çalanın siz olduğu anlaşılırsa cezai işlem uygulanır. yaşınız 18 altı ise pek bir şey olmaz. ama keylgoger serverini sizin attığınızın anlaşılması baya bir zor olur bir çok yolla sizden gelmediğini açıklayabilirsiniz. yani pek korkmanıza gerek yok.
 

ßr@In

Özel Üye
2 Ocak 2012
5,136
36
18 yaşını doldurmuşsa şikayeti işleme konur..Hukuki işlemler başlar..18 yaş altıysa şikayet edemez..Sadece evebeynleri aracılığıyla şikayetini beyan eder...3-4 yıla kadar hapis cezası olduğunu duymuştum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.