Diğer anadolu okullarının müfredatıyla aynı ders ve konuları alırsınız. Ekstradan bir konu yok. Konular doğal olarak biraz zor ama rahat geçersin. ATP ile devam etmelisin. Sonuçta üniversite sınavlarında çıkacak... Diğer soruna gelecek olursak;
10.sınıfta Bilgisayar Teknolojileri Temelleri, Programlama Temelleri, Elektronik dersi, Teknik Resim dersleri gösteriyorlar (belki bir kaç ders daha vardır ama ben hatırlamıyorum).
Bilgisayar Teknolojileri Temelleri dersinde bilgisayar parçalarını, nasıl format atacağını, bilgisayar montajı ve basit işleri gösteriyorlar.
Programlama temelleri dersinde c# dilinin temellerini gösteriyorlar. Basit hesap makinesi falan yapıyorsun.
Elektronik dersinde (ismini hatırlamıyorum) matematik işin içine biraz giriyo. Onun dışında basit elektronik elemanları öğretiyorlar(diyot nedir hesaplaması vb.).
Teknik resim dersinde çizim yaptırıyorlar. Bir şekil veriyorlar aynısını çiz diyorlar (Çok saçma sapan bir ders). Bir şekli önden arkadan yandan görünüşlerini çizdiriyorlar.