Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam Bilmediğimden Soruyorum Fiziksel Materyallerin zaafiyetlerini nasıl arayabilirizkiZaafiyeti bulursan neden olmasın. 1 ay önce Türkiye'de hizmet veren bir taksimetre uygulamasının paneline erişim saglanmisti..
İot hacking kavramını arastirabilirsin. Türkiye'de şuan için 1 firma bu konuda eğitim ve materyal sağlıyor. Hatta bu ay online eğitimleri olacaktı.Hocam Bilmediğimden Soruyorum Fiziksel Materyallerin zaafiyetlerini nasıl arayabilirizki
Hocam Sizide Yormak İstemiyorum Ama Bu Firmanın eğitim ve materyal sağladığı yeri atabilirmisiniz burayaİot hacking kavramını arastirabilirsin. Türkiye'de şuan için 1 firma bu konuda eğitim ve materyal sağlıyor. Hatta bu ay online eğitimleri olacaktı.
Firma belirtmem etik olmaz. Learn Ethical IoT Hacking [Practical] Eylül eğitimi olarak Google'da araştırma yaparsan LinkedIn de bir post bulabilirsin.Hocam Sizide Yormak İstemiyorum Ama Bu Firmanın eğitim ve materyal sağladığı yeri atabilirmisiniz buraya
sağolun hocam minnettarımFirma belirtmem etik olmaz. Learn Ethical IoT Hacking [Practical] Eylül eğitimi olarak Google'da araştırma yaparsan LinkedIn de bir post bulabilirsin.
Rica ederim. Nasıl site hacklerim başlığı dışına çıkıp farklı şeyler düşünen insanları seviyorumsağolun hocam minnettarım
Hocam Büyük AdamsınızRica ederim. Nasıl site hacklerim başlığı dışına çıkıp farklı şeyler düşünen insanları seviyorum