Biosa Giremiyorum

Arslan'

Basın&Medya Direktörü
7 Nis 2020
2,269
3,458
Bütün F tuşlarını denemeniz herekebilir, açarken art arda basmanız gerekmektedir, genellikle F2 F8 F12 tuşları olur. Olmaz ise deneme yanılma.
 

'Laymen

Katılımcı Üye
11 Tem 2021
596
397
Black Earth

Eger pc'niz Windows 10ise aşağıdaki yöntemi deniyebilirsiniz.​


Ayarlar (Windows + I)> Güncelleştirme ve Güvenlik> Kurtarma‘ya gidin ve Gelişmiş başlangıç altında Şimdi yeniden başlat’ı tıklayın.

Gelişmiş başlatmayı yeniden başlattığınızda, ilk önce önyükleme seçeneklerinizi seçersiniz. Açılan ekranda, Sorun Giderme> Gelişmiş seçenekler> UEFI Firmware Ayarları’na gidin ve doğrudan Windows 10’dan UEFI BIOS’unuza açılacak olan Yeniden Başlat’a tıklayın.

Şahsen ben böyle yapıyorum

Windowsun sürümünü yazabilirsen daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Börteçine

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Şub 2016
7,561
764
merhaba

bütün tuşları denediğinizden eminseniz bios pilinizi çıkartın 15 dk civarı buz dolabına koyun daha sonra takın ve tekrar deneyin
 

XArmagedonX

Yeni üye
15 Eyl 2021
32
4
29
Bilgisayarin masaustu bilgisayarmi delete yi dene. Bilgisayarin laptopsa biosa girmek icin f2 dene. Bilmeyenler yigilmis. Biri f8 demis. Ne f8 i. Bilmiyorki biosa nasil girilecegini. Kendine hacker susu vermis garibim. Biosa nasil girilir bilmiyor.
 

raistaron

Katılımcı Üye
8 Tem 2020
700
310
neutron
f8 falan dendim olmadı
genellikle bu f2 ile olur pc kapat ve açılma ekranı gelince f2 basmaya bşla zaten otomatik olarak seni biosa atar ama olmazsa internet üzerinden pc için kendi markası adına biosa nasıl gidileceğine bakabilirsin


hala olmazsa eğer bios pilini çıkar tak ama. denereken pc nin kapalı olduğunda ve açılma sürecinde olduğundan emin ol açılmazsa pc de bir sorun olabilir iyi forumlar iyi nöbetler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.