Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım güzel ama birazdaha koyu renklerle yap çünkü siyahız fln ya mesela arkaplan siyah üstünde arkaplanla yapışık türk bayrağı sonra aynı şekilde tht o zaman süper olur
biraz daha profesyonelleşebilirsin sadelik önemli yazlar okunması için kopnur süs değil yazıları daha sade fontta ve efeckt te kullan daha sonra zıt renkler seçmen daha güzel gösterir.Kolay gelsin
Bir grafik bir tasarım yapılırken ilk önce sadelik ön planda olur yanii senin bu yaptığın çalışmalarda arka plan güzel sol yan ayrıyetten bir güzellik katmış ortadaki yazılar ve alltaki yazılar işi bozmuş
Ya bazı efekler verip sanki o yazılar bir şeyin üstünde duruyor gibi yada bir yerde asılı gıbı yapsaydın alltakı yazınında renk beyaz degil kırmızı ıle arkaya asma gibi kabartıp olsaymış daha güzel olurmuş
Yinede çalışma güzel dediklerimede bakarsan faydam dokunur senin için güzel tasarımlar yapmak istiyorsan .
merak etme çalışmalarım çok iyiye gidecek bundan emin olabilirsin daha iyi grafik çalışabilmem için bilgisayarımın garantiden gelmesini bekliyorum ve umarım gelince çok daha iyi çalışmalarla burda olucam
bence bn yetkili olsm grafik bölümünde (ki kesinlikle olamam ) bn şu andaki tablolara göre kok0 yu alırdım çünkü dark king bu sözlerle sadece kendini avutuyorsun
kendimi pek kandırmıyorum düzenli olarak kullandıgım bir bilgisayr yok şuan elimde
ama koko nun çalışmaları iyi birşey demiyorum ama tek bir kişi alınmayacak ki grafik bölümüne
evet haklısın ama böyle gidersen yani kendine 1 veya 2 program seçip düzenli olarak kendini geliştirmessen ilk kok0 seçilecektir ama kndini değiştirirsen çok daha kaliteli çalışmalar yaparsan snnde şansın olacaktır ama önce konu sayılarını vb. şeyleride arttırmalısın...
yavaş yavaş boş yere konu açmak ve boş yere mesaj atmak istemiyroum benim acalem yok çok fazla program kullandıgım dogru ama haklı oldugun şey bir iki tanesinde tam olarak profesyonelleşmem gerek