Bir Cin ile Anlaşma Yapmak. (OKUYUN KENDİ YAŞADIĞIM OLAY !)

TongYabgu

Katılımcı Üye
31 Eki 2014
338
0
39
ADANA!
Yakından tanıdığım birisi bir cin ile anlaşma yapmış yıllar önce. Karşısına iki bedel sunmuş. Ya bedenin, yada ruhun... Beden bedeli şu anlama geliryormuş: Bazı şeyleri bilen yani bir cinle irtibatta olan veyahut bir anlaşma yapmış olan yada melez olan biriyle ilişkiye girdiğinde aynı hazzı yaşayarak kendi bedenine geçen güçler. Ruh bedeli ise: Ölümcül bir hastalık anında yada ölümcül bir kaza geçirdiğinde, ruhunu o cine teslim etmek ve onun konrolü altında olmak. Aynı zamanda onun güçlerini elde etmek. Arkadaşım bu iki bedeli birden ödemiş durumda. Kendisi 58 yaşında fakat yirmi yaşında bir delikanlı görünümünde. Ölümsüz değil fakat yaşlanmıyor ve intihar etse bile ölmüyor. Bigün gel bana dedi seanslar falan var bunların cinlerle gidelim falan. Tamam diyip kabul ettim (MUSKA'm ve gerekli Cevşen-ül Kebir'im yanımdaydı o yüzden korkum Yoktu BKZ: Cevşen nedir? neyse gittik bi amca normal yaşı 80 ama herif bildiğiniz brad pitt. gençleştirme büyüleri ve bu ritüellerle uğraşmış geldi işte bizim arkadaşa yazdı bi kağıda gerekli olanları bunun elindede HAVAS İLMİ Kitabı var zaten ben anladım. sağ elimde Cevşen'i tutuyorum bi andanda muskayı tuttum. Eğer ; Ayet-el Kürsi bilmiyorsanız ''El Kürsi'' 3 kere demeniz yeterlidir. dua o anki ritüele göre çok uzun olduğu için Bende devamı El Kürsi diyorum. bu 80'lik ama 20'lik olan amcamız bana döndü onlarla geldin dedi. Dedim kiminle neyden bahsediyorsun? Kapıdaki meleklerinle beraber defol burdan dedi ben zaten anladım. Evin eşiklerinde nazar boncuğu gibi görürsünüzya bu adam ona benzer birşey full Arapça yazmış küçük bi kağıt besmeleyle girdim allahtan. o an adam ayağa kalkıp beni tartaklayıp dışarı attı. banada bi kaç takım şey musallat etmeye çalıştı ama bunu kendi iradenizlede yenebilirsiniz ya alışıcaksınız yada üstüne gidiceksiniz bu şeylerin. ben yaşadığım için devamlı üstüne gidip burda bilgisiz yada bu deneyimi yaşamak isteyen amatörler için bu bilgilendirmeyi yazdım. Bir Teşekkürü çok görmeyin.

ASLA VE ASLA ONLARLA ANLAŞMA İÇERİSİNDE BULUNMAYIN.
 

renklitv

Yeni üye
5 Ara 2010
22
0
çok kuru sıkı geldi yaşlanmıyomuş ölmüyomuş ruhu ona teslim etmiş (ruhu Allah ın izniyle sadece Azrail alır) teslim edilecek alınacak bişey değildir yani.
 

2nokta

Yaşayan Forum Efsanesi
28 Şub 2013
16,689
16
çok kuru sıkı geldi yaşlanmıyomuş ölmüyomuş ruhu ona teslim etmiş (ruhu Allah ın izniyle sadece Azrail alır) teslim edilecek alınacak bişey değildir yani.

Güncelliğini yitirmiş.Faydasız ve eski konuları güncellemeyiniz.
 

bekodark123

Uzman üye
31 Ocak 2012
1,402
0
Güncelliğini yitirmiş.Faydasız ve eski konuları güncellemeyiniz.

Bir bakımdan doğru olsada söylediğin fakat bu konu güncellenmeye değer (Şahsi fikrim).

Çünkü bu şekilde birşey yaşayan insan bunu paylaşmaya cesaret bulur yada bu konuyu okuyupta aklına gelen başka bir ayrıntı bilgi paylaşmak ister belki ? ve bizde bundan yararlanırız.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.