Tarih 26.08.2017 , Bu web sitesine kayıt olmamın temellerini atma sebebim hayatımdaki teknolojinin daha ileri seviyesine çıkarak teknolojiyi sadece oyun oynarak kullanmak istemememdi. Çocukluğumda dışarda çocuklar top oynarken ben kabloları kurcalayan, bozulan telefonları tamir etmeye çalışan çocuktum. Ama web sitesine kayıt olduktan sonra yaklaşık 5 ay'a yakın bir süre site üzerinde rehberleri okuyup kendimi geliştirme fırsatı bulamadım. Yaklaşık 1 hafta bir sql açıklı web sitesi database ulaşmak, shell, index atmak gibi konularda rehberler öncülüğünde geliştirip kendimi deniyordum. Ne yazık ki hayatımda giden olumsuzluklardan dolayı bilgisayarımı elden çıkarıncaya kadar. Kendimi geliştirmeye Youtube vb. platformlardan bilgisayarım olmadan, android mobilden bir yandan rehberleri dinleyerek bir yandan uygulamalı şekilde yazılım bilgimi bir sürü framework öğrenerek geliştirdim ama bazı işlerin sadece yazılım bilgisiyle olmayacağının farkına vardım ve bunca zamandır aslında teknolojide ileri gitmek istedim,hayalleri çocukluğumdan gelen hacker olma yolunda adım atma kararına vardım. Kararım belli White Hat Hacker, Hacktivist olmak ve beni hayallerime sürükleyecek, belki de dönüm noktam olacak Turkhackteam ailesine geri döndüm. Bu konu başlığında bir sıkıntı yaratırmı bilmiyorum affınıza sığınıyorum. Bana yol gösterebilecek, istediğim konularda gelişmemi sağlayacak rehberleri belirtirseniz sevinirim.