Bir Hackerin Vaz Geçilmez Donanımı (Kendin yap)

karazafer_

Kıdemli Üye
11 Ağu 2009
2,267
4
System32
Nedir Rubber Ducky

Size bu yazıda tanıtacağım USB Rubber Ducky adlı donanım tabanlı araç istediğimiz sistemde yetkisizce işlemler yapmamızı sağlayan ve sosyal mühendislik saldırılarıyla beraber kullanabileceğimiz programlanabilir bir alettir.

Nedir Bu Alet ?

USB protokolü kullananarak adeta bir kablosuz klayve alıcısı gibi davranmakta fakat aslında bizim kendine has scripting diliyle programladığımız işlemleri yapmaktadır.

Farkı Nedir O Vakit ?

Basılacak her tuşu saniyelerine kadar ayarlayarak işlemlerinizi işletim sisteminizin ve donanımınızın izin verdiği ölçüde hızlı bir şekilde gerçekleşterebilirsiniz.Tabiyiki yetkiniz açık olan kullanıcının yetkileri olacaktır.

Elimizdeki imkanları kullanarak Rubber Ducky yaptık. Bu aygıt donanım olduğu için hiç bir anti-virüse yakalanmaz.

Gerekli Malzemeler
10k resistor
arduino uno vb.
usb kablo
beyin :D

geri kalanlar videoda. teşekkürler

video: Nasıl Yapılır BU Rubber Ducky

v2 yayında : http://www.turkhackteam.org/bilgisa...stirici-donanim-v2-kendin-yap-karazafer_.html

Not: tamamen kendi anlatımımdır.

Teşekkür etmeyi unutmayın.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.