BİR PC ye' NASIL GİRİLİR

SaMuRai

Emektar
8 Eyl 2008
11,571
30
(nowhere) in
Arkadaşlar bir kişinin IP kodundan bilgisayarına girip msn şifresini çalabiliriz.Bunu yapmak için iki programa ihtiyacımız var.Bunlardan biri Essential Net Tools(Bu programın ününü duymuşsunuzdur) ikincisi msn plus!live ile birlikte calışan IP get 1.10 ben bu sürümünü kullanıyorum ancak 1.50 de var.

Essential Net Tools Kullanım:ESSENTIAL NETTOOLS’u kurduktan sonra hemen kullanmaya çalışırsak başarılı olamayız, öncelikle Windows’u,bizim ethetnet bağlantımızın olduğuna inandırmamız gerekir,yani sanal paylaşım yapmalıyız.Fakat paylaşımı yaptıktan sonra dikkat etmemiz gereken nokta,hiçbir sürücü veya dosyamızı paylaşıma açmamak,unutmayın ki paylaşıma açarsanız sizin bilgisayarınıza da girilebilir.

Programı kurduk ve sanal paylaşıma geldi sıra.Öncelikle “Denetim Masası”ndan “Ağ”ı açıyoruz. ”Ekle” butonunu tıklıyoruz ve karşımıza gelen pencereden de “Hizmet”i seçip “Ekle”ye tıklıyoruz,gelen pencereden “NetWare Dizin Hizmetleri Servisi”ni ekliyoruz.Daha sonra yine ilk açılan pencereye dönüyor ve “Ekle” butonunu bir kez daha tıklıyor ve “İletişim Kuralları”nı seçip “Ekle”ye tıklıyoruz,açılan pencereden, “Üreticiler” bölümünden “Microsoft”u, “Ağ İletişim Kuralları” bölümünden ise “IPX/SPX Uyumlu İletişim Kuralları”nı seçiyoruz,bundan sonra yine aynı yerde bulunan “NetBEUI”yi de ekliyoruz.Bundan sonra sıra istemcide.”İstemci”yi seçip “Ekle” diyoruz,”Üreticiler” bölümünden “Microsoft”u “Ağ İstemcileri” bölümünden ise “NetWare Ağları İçin İstemci”yi seçip ekliyoruz,bilgisayarı kapatıp açıyoruz ve artık “sanal ağ”ımız hazır.

Ve geldik programın kullanımına.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki size sadece “NBScan”i anlatacağım,gerisi size kalmış zaten asıl önemli olan da o.”Start ip” ve “End ip” yazan kısımlara ip aralıklarını yazıyoruz ve taramayı başlatıyoruz.Burada dikkat etmemiz gereken yer,bulunan ip’lerin “RS” bölümlerinde “Yes” olması,”No” olanlara bağlanamayız.”RS” bölümü “Yes” olan bir ip’nin üzerine tıklıyoruz ve açılan pencereden “Open Computer”ı seçiyoruz,ve bir süre sonra bilgisayar bize hizmet etmeye hazır duruma geliyor.

Bu programın bir benzeri olarak “Legion” da kullanılabilir,fakat ESSENTIAL NETTOOLS daha fazla özelliğe sahip ve daha hızlıdır.

IP get Kullanım:Arkadaşlar IP get kullanımı cok basit olan bir program.Msn'inizi acın(Durumunuzun Cevrimiçi olması lazım).Msn de oturum açmış kişilerden birine "slm" yazın ve cok cabuk bir şekilde msn messenger penceresini yani kişilerin olduğu yeri acın.Kişisel ileti girin yazan yerin hemen altında bulunan görev cubuklarında üç tane renkli kutu olan bir buton var.O butona bası ve IP get yazan yere gelip connections yazan yere tıklayın.Altta "clear list" yazan yere tıklayın.msn oturumunuzu kapatın ve tekrar acın aynı kişiye yine "slm" yazın.Ekranın sağ alt köşesinde "slm" yazdığınız kişinin IP adresi cıkacaktır.
 

Aberdeen

Yeni üye
22 Ağu 2007
16
0
bırakın bu işleri o programla paylaşıma açık 3-5 zavallının dosyalarına girersin kimse yemiyor bunları artık.essential net tools programını ilk okuldakiler kullanıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.