Bir programı cracklemek istiyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qarizma08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qarizma08

Üye
Arkadaşlar bir oyun oynuyorum adı darkorbit bu oyun web tabalı yani herhangi bir şekilde hack yapımı zor ancak bu oyunun bir bot prorgamı var onuda hack olarak kullanıyoruz. programın adı ibot.Ben tam anlamadım kullanıyorum ama cracklemeye çalışsam nasıl yapcağımı bilmiyorum internette crackleri vardı artık yok.Yapanlarda parala satıyor peki ben bunun crackını nasıl yaparım link : profibot.net :confused:

Keşke ol diyince olsa, yap diyince yapılsa. Kardeşim bu işlerden pek anlamam yalnız burdan bi' iki yardımla bu işin anlatılabileceğini sanmıyorum.

bir oyunun crackini yapman çok uzun zaman alabilir internette bununla ilgili bilgiler mevcut lakin bir crack yapmak için sanırım delphi vb c++ gibi program bilmen gerekir ve çok uğraştıran bir iştir

doğru ama bir yerden başlamak gerek bide bu oyun web tabanlı ollydebugun dersleri internette sadece ingilizce var

banada lazım ama cracki değil ben vb 6 da bi bot yapmak istiyorum dakorbitte kutu diye bir mevzu var bende yaptığım botla kutu toplatmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.