Bunun hakkında detaylı bilgi paylaşan bir yer bulamadım herkes bi iki uygulama söylüyor ama onlarda sadece html bilgilerini çekiyor. Yardım edicek birisi çıkacak mı bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
backendi çekemezsin sızman lazımBunun hakkında detaylı bilgi paylaşan bir yer bulamadım herkes bi iki uygulama söylüyor ama onlarda sadece html bilgilerini çekiyor. Yardım edicek birisi çıkacak mı bakalım.
Dediğiniz FTP portu ile sızmayı nereden öğrenebilirim hocam?Merhabalar,
Dediğiniz gibi Yapmak için sitede kritik bir zafiyet bulup yapılabilinir.
Örneğin; SQL injection ile admin/users tablosunu Dump edersiniz. Panele erişim sağlar ve dosya yükleme (resim yükleme) kısımdan Shell atarsınız o şekilde çekebilirsiniz.
Bir başka metod ise FTP portuna sızarak yapabilirsiniz.
Bunda da default/zayıf parola ile erişim sağlayabilirsiniz veyahut portun versiyonunda bulunan zafiyeti sömürerek.
Kısaca bir noktadan zafiyet bulup erişim sağlamanız gerekmektedir.
FTP 21 portundan bazı acıklı olanlar oluyor galiba en çok örnek verilen vsftp/2.4 öyle biseydiDediğiniz FTP portu ile sızmayı nereden öğrenebilirim hocam?
Denemen lazım Brute oluyormu bilmiyorumDediğiniz FTP portu ile sızmayı nereden öğrenebilirim hocam?
Backend tarafını kopyalamak zor frontend ile tasarımı kopyalayabilirsiniz.Bunun hakkında detaylı bilgi paylaşan bir yer bulamadım herkes bi iki uygulama söylüyor ama onlarda sadece html bilgilerini çekiyor. Yardım edicek birisi çıkacak mı bakalım.
Merhabalar,Dediğiniz FTP portu ile sızmayı nereden öğrenebilirim hocam?
Her sitenin bir robot.txt'si var, hangi alana erişebileceğine buradan da bakabilirsin. Yada yazılım dillerini biliyorsan bu iş biter misal Python içinBunun hakkında detaylı bilgi paylaşan bir yer bulamadım herkes bi iki uygulama söylüyor ama onlarda sadece html bilgilerini çekiyor. Yardım edicek birisi çıkacak mı bakalım.
import requestsfrom bs4 import BeautifulSoupurl = "https://www.x.com"response = requests.get(url)soup = BeautifulSoup(response.content, 'html.parser')for title in soup.find_all('h1'): print(title.text)