Merhaba son 3 gündür bir sürü numaradan aranıyorum açtığımda bir kaç genç saçma sorular soruyor muhtmelen tanıyorlar beni engelledikçe yeni numaralar arıyor ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya oynadığım oyunlardan bahaediyorlar cs ye para basmak yasal değil falan diyip dalga geçiyorlar saçma sapan şeylerden apexte 500 günüm var onu söyleyip asosyal falan diyorlar sorun dalga geçmeleri değil zaten kimse kim arayıp duruyorlar sinirim bozulduNe soruyorlar bir söylermisiniz özel değlse
Savcılığa başvurmanızı öneririm.Merhaba son 3 gündür bir sürü numaradan aranıyorum açtığımda bir kaç genç saçma sorular soruyor muhtmelen tanıyorlar beni engelledikçe yeni numaralar arıyor ne yapmalıyım
Çoluk Çocuk hocam tr numaralardan arıyorsalar 2 durum var ya sureklı arkadaşlarının numaralarından vs arıyorlar yada bir call spoofing tarzı bisey. bana kalırsa 1. durum ama savcılık ve şikayet riski için bunu goze almayabilirler tabi.Merhaba son 3 gündür bir sürü numaradan aranıyorum açtığımda bir kaç genç saçma sorular soruyor muhtmelen tanıyorlar beni engelledikçe yeni numaralar arıyor ne yapmalıyım
Aradıklarında sizi savcılığa şikayet ettim dersen korkup aramayabilirlerMerhaba son 3 gündür bir sürü numaradan aranıyorum açtığımda bir kaç genç saçma sorular soruyor muhtmelen tanıyorlar beni engelledikçe yeni numaralar arıyor ne yapmalıyım
Merhaba son 3 gündür bir sürü numaradan aranıyorum açtığımda bir kaç genç saçma sorular soruyor muhtmelen tanıyorlar beni engelledikçe yeni numaralar arıyor ne yapmalıyım
Ortam sanal olsa da, İșlenen suç gerçektir.