Bir takım sorular

ByPolice009

Yeni üye
10 Haz 2019
5
0
Merhaba,Ben Beyaz şapkalı hacker olacak biriyim.Fakat kodlama eğitimlerine yeni başladım.Hesapların şifrelerini nasıl kırabilirim? Şifre kırmak için hangi kodlama dilleri daha uygun?
 

Ni0Cx

Yeni üye
13 Haz 2019
14
0
Merhaba,Ben Beyaz şapkalı hacker olacak biriyim.Fakat kodlama eğitimlerine yeni başladım.Hesapların şifrelerini nasıl kırabilirim? Şifre kırmak için hangi kodlama dilleri daha uygun?

:D Kardeşim sen bence bırak bu heykırcılık işlerinide, İlk önce sağlam bi temel eğitimin olsun. Pc donanım hakkında falan bilgin olsun biraz, İngilizcen sağlam olsun. Programlama dillerini ögren İnternet ve sunucular güvenlik hakkında bilgin olsun. Yani demek istedigim Hacker olmak o kadar kolay bişi deil. Forumlarda gezerek veya hesap çalarak 1 2 python kodu ögrenerek hacker olunmaz. sen En baştan düzgün şekilde başla, Sen direk evin içine girmek istemişsin ama İlk önce evin dış cephesini iyi bilip önündeki kapı ve duvarları yıkıp girmelisin. Hack son işin olsun :)
 

Vuanays

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
401
72
UZAY
:d kardeşim sen bence bırak bu heykırcılık işlerinide, ilk önce sağlam bi temel eğitimin olsun. Pc donanım hakkında falan bilgin olsun biraz, ingilizcen sağlam olsun. Programlama dillerini ögren internet ve sunucular güvenlik hakkında bilgin olsun. Yani demek istedigim hacker olmak o kadar kolay bişi deil. Forumlarda gezerek veya hesap çalarak 1 2 python kodu ögrenerek hacker olunmaz. Sen en baştan düzgün şekilde başla, sen direk evin içine girmek istemişsin ama ilk önce evin dış cephesini iyi bilip önündeki kapı ve duvarları yıkıp girmelisin. Hack son işin olsun :)

aynen ilk önce dilleri öğrenmeli diye biliyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.