Bir Tavsiye Lütfen

MyFuture

Yeni üye
23 Ağu 2017
32
0
RizeLeee :)

Merhabalar,Teknoloji Hep İlgimi Çekmiştir. ÖZellikle Donanıma Emir Veren Yazılıma. Yazılım mühendisi olmak istiyorum bunu araştırdım ve Yazılım deyince Tabikide Çıkan Şeylerden NetWork Bilgisi, Donanım Bilgisi, HACKİNG, Ve Hacker Yöntemleri. Hack Yapmak ilgimi çekti birilerinin hesaplarını çalmak için değil bu adamların bu işi nasıl yaptığını merak ettiğim için bu işte YÜKSEK DERECEDE gelişmek ve Artık Bilmediğim Terimleri Bilen (LİNUX C DELPHİ AĞ BİLGİSİ TCP IP) biri olmak istiyorum çok araştırdım ve buna yıllarımı verebilirim.Bu İşi Çok İstiyorum. SORUM SU NERDEN BAŞLAMALIYIM VE HANGİ KİTAPLARI ALMALIYIM ? İnternette gelişemeyeceğimi biliyordum ilk önce hacking in terimlerini öğrendim ( TROJAN RAT DDOS Vb ) ŞİMDİ ONLARI ÖĞRENMEK İSTİYORUM HANGİ SETLERİ , KİTAPLARI , PDF LERİ , YAZILARI Okumalıyım ki İsteğimi Gerçekleştirmeliyim lütfen bu işte yüksek bilgili bir Kişiden bilgi almak istiyorum. Bu işte Düşündüğümden Çok Gelişmek istiyorum. Bu İşe Yıllarımı vermek istiyorum.

0x762

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2016
38,365
25

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.