Bir Televizyon Kanalını Hacklemek İstiyorum

Çözüm
amerikada olmuştu böyle bir olay, daha yüksek bir radyo sinyalleri ile kaba kuvvet saldırısıydı sanırsam.
olayda kuzey kore veya rusya sorumlu tutulmuştu ancak kanıtları yok.
haricinde yakın temaslarda bulunarakta gerçekleştirebilirsin bunu, bunun için kanalda çalışan herhangibi birisi olman yeterli, bilgisayara virüsü attığında kral sensin.
tr kanallarında yapma bu tarz şeyleri, kanallardan 8 den fazla vergi alınıyor 8 den fazla hüküm giyersin.

Toolbrowser

Uzman üye
10 Tem 2021
1,064
649
42
aynı anda olacak başka türlü nasıl saldırı yapacaksın ki. Server sunucularına ulaştınmı birde index basarsın.😅. Bir Caminin hoperlörü kansızlar tarafından hacklenmişti.

İzmir Konak İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hisar Camii’nde kurulu merkezi sistemin harekete geçmesiyle ilçedeki bazı camilerde akşam ezanı iftardan 15 dakika önce okunmaya başlandı. Problemin derhal farkına varan yetkililer ezanı yarıda kesti.​

İzmir'de merkezi sisteme bağlı bazı camilerde 20.42'de başlaması gereken akşam ezanı 20.27'de okunmaya başlandı. Ezan, yetkililerin müdahalesiyle yarıda kesildi. Bazı camilerin hoparlörlerinden ezanın yanlışlıkla erken okunduğuna dair uyarı anonsları yapıldı.
 

livcon

Üye
21 Tem 2021
155
87
21
Merhaba Bir Televizyon Kanalını Hacklemek İstiyorum Ne Yapmam Gerekir?
Merhabalar,

Uzaktan olacağını pek sanmıyorum, yapılacaksa bile bu tarz işlerde profesyonel olan çok sağlam bir ekibiniz olması gerekiyor. Bir televizyon kanalını hackleme işlemini tahminime göre şu şekilde yapabilirsiniz:

Veri sızdırmak, script enjekte etmek için bir "Shark Jack" aleti satın alırsınız ve buna kendi trojanınızı koyarsınız. (Tavsiyem bu trojanın çalışıp çalışmadığını, Shark Jack'in dosyayı atıp atmadığını kontrol etmek için mutlaka tanıdığınızın bir sunucusunda veya başka bir sunucuda deneyin) Shark Jack'inizin ve trojanınızın kusursuz çalıştığını teyit ettikten sonra kanalın merkezine ziyaretçi olarak gidip reji odasındaki bilgisayarlara bir şekilde Shark Jack'i donanımsal olarak bağlar ve dosyalarınızı aktarırsınız. Reji bilgisayarlarını ele geçirdikten sonra görüntüyü oynatmak basit zaten. Ayrıca, Shark Jack bu tarz durumlar için yapılmış bir hack cihazı, bu yüzünden aktarma işlemi kısa sürer diye düşünüyorum. Aktardığınız yazılımı güvenlik kameralarına yakalanıp şüphe çekmemek için birkaç gün geçtikten sonra uzaktan çalıştırır ve istediğiniz görüntünün uzaktan oynatılmasını sağlarsınız.

Shark Jack'in güvenlik algoritması var diye biliyorum, sizin dosyalarınızı genelde sistem dosyalarının içine atıyor ve kendi içindeki dosyaları korumaya alıyor. Yani bi bilgisayarda yapacağınızı düşünürsek bilgisayardaki anti virüs Shark Jack'in içindeki dosyaları silemez haliyle kurduğunuz sistemi başka yerlerde tekrar tekrar kullanmanıza olanak sağlar.

Aklıma gelen yöntem bu şekilde fakat bu söylediklerim birer tahminden ibaret. Belki daha uygun hack araçları bulabilirsiniz, benim aklıma gelen Shark Jack oldu, internetten bi araştırın derim.

Ayrıca bu tarz durumların büyük bir suç olduğunu belirtmem gerekiyor, böyle bir şey yapmanızı tavsiye etmem. Bu yaptığınız şey kanalın itibarını etkileyeceği gibi birilerinin cebine giren parayı da etkileyecek hatta belki bazı kişilerin sırf bu yüzden kovulmasına bile sebebiyet verebilecek.

İyi günler :)
 
Son düzenleme:

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yrd.
5 May 2020
2,403
1,493
K E R K Ü K
amerikada olmuştu böyle bir olay, daha yüksek bir radyo sinyalleri ile kaba kuvvet saldırısıydı sanırsam.
olayda kuzey kore veya rusya sorumlu tutulmuştu ancak kanıtları yok.
haricinde yakın temaslarda bulunarakta gerçekleştirebilirsin bunu, bunun için kanalda çalışan herhangibi birisi olman yeterli, bilgisayara virüsü attığında kral sensin.
tr kanallarında yapma bu tarz şeyleri, kanallardan 8 den fazla vergi alınıyor 8 den fazla hüküm giyersin.
 
Çözüm
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.