Bir Yardım Edin Pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordtube

Katılımcı Üye
25 Eki 2009
442
0
C:Windows
Arkadaslar Herkese Selam,İyi Geceler ;
1.Sorum:
Ssimdi fakeyi link yaparken tr.gg den aldım.Ve Kaynak Olarak Fake Kodunu Kaynak Yaptım.Fakat Tepede Azcık Bosluk ve Reklam Olusuyor.Reklamsız Yapabilcegimiz Free Web Site Var mı ?

2.Sorum:
Diyelim ki Bedava site Aldım...O Siteye Girince Benim Önceden bir siteye upload ettigim Trojanimi adamın pc ye indirmesini istiyorum.Böle Bişiy Mümkün mü?(Yoksa Cok Mu HayalPerest Oldum :D)

3.Sorum:
Mesela bir klasör olusturduk.İçinde bir program ve ms dos tan veya biryerden yazılmıs bir kod olsun...Bu Kod Öle Bir Kod Olmalı ki Adam o kodu actıgında sanki güncellestirmeymiş gibi benim istedigim bir nesneyi(trojanı) internetten download etmesini istiyorum.Böle Bişiy Olabilir mi ?

4.Sorum:
Bu html trojan nedir ne işe yarar nasıl yapılır ?bilen gören duyan bilen war mı ?

5.sorum:
Fakeleri Kara Maille adamın msne Nasıl atarım?Mesala ''Sayın xyz Güvenliginiz acısından gerekli boslukları doldurarak sifrenizi yenileyiniz''
tabi altında gercegini aratmayan bir fake olcak adam onu doldurcak.Giriş Yaptgı an bana gelcek mümkün mü? veya da sayın xyz asagıdaki linki takip ederek sifrenizi yenileyiniz vs yazsak nasıl olur ?

6.Sorum: Bu Karamail de filan hani gönderen adını degiştiriyoruz ya öle bir sekilde fakelerimizin adınıda www.xyz.com seklinde yapabilirmiyiz?

Son Sorum Siz Cok İyi Birisiniz...Yardım edemesenizde Hiç Olmasa Okuma Zahmetine katlanmıssınız...Yardım Eden Edemeyen Herkese Tessekkür Ederim.(Bazı Sorular Cok Ucuk Olabilir Kusara Bakmayın)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.