Bir yardım edin ya

Unfeeling

Üye
12 Tem 2013
101
2
izmir
Selamın aleyküm benim facebook umu biri kapattı nasıl derseniz liste kurmuştum bak benim listem buda dedim oda kapatcam hesabını dedi nasıl kapattı derseniz bu kişi daha önceden beni listesine almıştı öyle kapatmış ve kimlik yolluyorum 4 mesaj geldi hotmaile ama kabul etmiyor net bir şekilde bu akşam çekicegim fotorafını açılmassa savcılıga şikayet etsem açılırmı arkadaşlar ?
 
29 Tem 2013
116
1
derdini ya ben tam anlayamadım yada sen anlamadın ama anladım kadarıyla cevaplıyayım . . . ;



birkaç hesapla birlikte şikayet edince engelleniyor diye biliyorum

yada


sana bir link fln gönderdimi bilgisayarına falan... yada linke tıkladınmı pc'ne keylogger koymuş olabilir . . .


bunlar ne bilmiyorsan alıntı yaparak mesaj yaz bu konuya cvp yazarım .
 

Unfeeling

Üye
12 Tem 2013
101
2
izmir
Bak şimdi bu kişi beni önceden paneline almıştı bende kendime bir panel kurdum yani liste o liste linkimi özelden ona atınca Ip ni degiştirdinmi dedi hayır diyince bak hesabını kapatıyordum dedi ve kapattı yani benim listemi galiba listedikilere şikayet ettirmiş 10 bin kişi mesela
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.