Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bi proje var kafamda bi site kurmak istiyorum. Reklam falan vermeyi düşünüyorum.
Wordpress düşünüyorum başlangıç olarak. Site büyümeye giderken karşılaşacağım zorluklar ne olabilir. Tedbir almak amaçlı sorayım dedim teşekkürler
Kopyala yapıştır içerik değil özgün içeriğin olmalı. Yoksa googledan hit bekleme.
Seo ayarlarını yapmalısın.
Adı bilinmeyen hosting firmalarını değil kaliteli yerleri tercih etmelisin.
Siten kadar sosyal medyaya da önem vermelisin. Reklamını en iyi sosyal medyadan yaparsın.
Hepinize teşekkür ederim. İçerik belli ve güzel.
Seo işi hakkında bilgiliyim iç dış dilnkler vs.
Ama kasdettiğim firma büyürken yasal zorluklar karşıma çıkar mı?
reklam alacağım yerlerden kazık yermiyim o önemli.
Siteyi üst sıralara taşımak kolay sadece bireysel olduğum için bir çok farklı koldan saldır alırsam sıkıntı yaşarım. Bu konular ne olabilir?
şuan alexa tr 3k civarında bir sitem var. En önemli tavsiyem bence çok önemli warez tema ve eklenti kullanmamaz ben az kalsın siteyi mahvediyordum hacklendi bununla ilgili forumda makalem var profilimden o yardım konuma bakabilirsin. Bir diğer önemli şey büyük ihtimalle sitene adsense alacaksın bunun için kesinlikle adsense politikalarına uymayan şeyleri paylaşma. Bu konuda da ben az kalsın tüm verdiğim emeği boşa çıkarıyordum. Bunun nedeni adsense alternatif başka bir reklam ağının olmaması. Umarım faydası olur.