Birşey Sorucam Oyun İlgili

Scaries

Üye
24 Mar 2015
72
0
onun nedenini bilmiyorum ama çoocukken metin2 oynarken bendede oluyordu daha yavaş yazmaya dikkat et
 

Scaries

Üye
24 Mar 2015
72
0
ama internette agarz la ilgili birkaç hile var denemedim deneyebilirsin yedek hesap açıp
 

61hack

Uzman üye
24 Eki 2014
1,097
0
Bize Her Yer
Gereksiz post kasmanıza gerek yok zaten yazmışlar konu yeri yanlış forum kurallarını oku diye bunu tekrar yazmanın bir manası yok
 

u YZ

Kıdemli Üye
13 May 2016
2,415
0
@root[~]#
Agar.io , agarz, agar bilmem neler internet bağlantısını arka planda sömüren oyunlar muhtemelen sunucuya çok kişi yükleniyor + chatte yazılar çoğalıyor lag/loss sorunu yaşıyorsun sende yani özet geçicek olursam internet bağlantınla alakalı bir durum zayıf kalıyor demek ki.
 
6 Mar 2016
197
0
Evden
Arkadaşlar anlamıyomusunuz yeniyim diyo daha konu yeri yanlış konu yeri yanlış tamam oda bir insan 1 kere deseniz anlar hep bir ağızdan demenin anlamı yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.