Bitcoin Alacağım, Önerileriniz?

Muhammed1626

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,128
5
Los Angeles
Merhaba arkadaşlar ya bitcoin yada altının en küçük birimine yatırım yapacağım bitcoin alırsam kısa vade de al-sat yapacağım altın alırsam uzun vade, bitcoin al-sat yaparken izleyeceğim yol şu, bu her zaman böyle de örnek olarak btc gece saat 03:00 suların da en düşük seviyeleri görmüş sonra gün içinde saat 16:00 suların da ise en yüksek seviyeleri görmüş ben gece 3'de alıp gün içinde saat 16:00'da elimdeki btc'yi satacağım, borsa olarak binance düşünüyorum türk borsası ve yurtdışı borsası önerileriniz varsa alabilirim ama mümkünse kullanıp tecrübe edindiğiniz borsaları önerin, bunun dışında yukarıda btc'yi 24 saatte alıp satmada izlediğim periyotu 1 btc (65.000 ₺) ile yaparsak kâr ortalama 800-900 oluyor, düşüncelerinizi alt tarafta belirtiniz, selametle vesselam.
 

TyranTigRe

Üye
15 Mar 2017
80
0
Bence bu devirde en kazançlı işlerden biri kısa vadede al sat ancak çok iyi analiz yapmalısın ve takipte olmalısın analiz bile yeterli değil bir haber bir twit büyük şeyler değiştirebiliyor zaten bu aralar inişli çıkışlı güzel bir kar sağlıyabilirsin uzun vadede de sağlarsın btc 10.000 doları kırıcak yazın sonuna doğru ytd altcoinlere de bir bak derim eth xrp link özellikle chz bu aralar çok haraketli
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,451
630
Analiz yapamıyorsanız, yanınızda bilgili biri yoksa hiç girmeyin bitcoin işine. Sürekli artış-azalış gösterdiği için zararlı çıkabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.