Arkadaşlar Merhaba 1 kaç aydır bitcoin mademciliği hakkında çalışmaların sonuçunda mining rig kurmanın mantıklı olmadığı elektrik vs ödemeleri elektrik gitme olasıgı ve kartların veya elektrik gidip gelme veya başka bi sorunda mademcilik duracağı ve bunların garantide yapılma yapılanın bekleme süresi veya kullanıcı hatası dönme olasıklarıyla beraber düsünüldüğünde elemiştim. Rig bakarken bana birisi eobot genesis ve bitclub network gibi siteleri önerdi burda yurtdısında bir firmalar izelanda gibi soguk şehirlere kurmuşlar ve bitcoin veya başka madencilikle 5 yıllık makina satıp ghs hızında satın alıyorsun neyse uzatmadan 400 tl bi hesaba yatırdım işin içine girdim bizim bi abide 800 tl yatırdı simdi onun ekran görüntüsünü alta koyacagım demem o durki bu iş 5 yıl boyunca girer girmez karlı gibi duruyor yani en kötü 5 yıl sonrasında kesin paranı alacaksın makina sana 5 yıl kazacak paran kadar istediğin kriptoyu neyse demem odurki şimdi ekran görüntüsü altta mantıken düsünüldüğünde makina fiyatı zamanla artacak ve diğer bitcoin para birimleride artacağından dolayı düşünüldüğünde bu işe 5 bin tl bağlamayı düsünüyorum sizce mantıklımı bu sistemi bilenler vardır illaki yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. iyi forumlar teşekkürler.
şuanlık bu fiyatlara göre yıllık aylık kazançıda ekledim sitenin gösterdigi tabi dediğim gibi mantıklımı sizce
şuanlık bu fiyatlara göre yıllık aylık kazançıda ekledim sitenin gösterdigi tabi dediğim gibi mantıklımı sizce