Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bitcoin iyi hosda kayıt olma galiba o rası ulliminatiyemi ne çalışıyomuş bilmiyom bi kaçtane vidyo izlemiştim onla ilgili adamlar bitcoin yüzünden birilerini öldurtuyolar örnek deepweb deki kiralık katiller bitcoinle adam ölduruyo yani boyle işlere karışma ama istersen kayıt bende olcaktımda sitede bulamadım yer.
Hocam yanlış anlamayında konuşma biraz saçma gitmiş :trl
Bitcoin sanal paradır. Bunu internet sitelerinden alabilirsin. Daha sonra bitcoin cüzdanı vardır. Aldığın bu coinleri hesapta tutarsın. Daha sonra bu coinleri ile alışveriş yapabilirsin. İstersen (ki asla tavsiye etmem) deepweb te alışveriş yaparsın. Yada birçok sitede artık bitcoin geçiyor resmi bir şekilde alışveriş yapabilirsin. Ayrıca bitcoin daha çok alım satım ile para kazanmada kullanılır. Çünkü bitcoin borsası anlık değişim gösterir. Örneğin 10 tl ye aldığın bitcoin 2 dk sonra 12 tl ye satarak 2 tl kar etmiş olursun. Bu şekilde paranı katlayabilirsin. Türk olarak btc türk sitesini tavsiye ederim. Hep cüzdan hem alım satımda işe yarar. Kolay gelsin