Bizi Bulabılırler mı? (AÇIKLAMA) Guncelleme //14.02.2014

4Snake

Yeni üye
20 Tem 2008
19
0
güzel bir anlatım olmuş teşekkürler admin. fakat ankara bilişim dairesini biliyorum tüm loglar oraya gönderiliyor ve o kadar sistematik yapmışlarki her türlü yakalanabiliyorlar. Türkiyede bilişim polisleri olabildiğince gelişmiş durumdalar. Cafe diyecek olursanız denemeyin derim tüm cafelere kamera koydurttular yani herkesi gören kameralardan kameraları bağlamayanların ruhsatlarını iptal ettirdi valilik he bu her yerde var demek değildir ama bazı yerlerde belki 2 3 cafe vardır. he yakalanırsanızda zevk almaya bakcaksınız :)
 

Ultimate Turk

Yeni üye
4 Kas 2011
4
0
Paylaşımın için teşekkürler, her ne kadar da olsa İP numaramızı gizlesek her şeyin bir yolu var. En güvenli yol kafelerin olduğu apaçık.
 

Charpce

Katılımcı Üye
23 Eki 2011
354
0
ÖylE Büyük İşlere girmediğimden: ) Bi derdim Yok :) Heves uğruna Girmenizide tavsiye etmem :) Benden tavsiye büyük Bi sitede herhangibir Açık bulursanız Ne biliyim Banka sitesidir Veya Herhangibişey Elinizi Bİle Sürmeyin
 

Protagoras

Yeni üye
16 Ağu 2009
35
0
Log tutan modemler gunumuzdekı yenı modemler dıye nıtelendırebılırz.
Nasıl yenı modemler loglarımızı her daim tutarla.Nasıl mı?

Sizin internet ortamında ızınızı neler yaptıgınızı kayıtlar ve sılmek mumukun degıldır.
Bu modeme 1 Tane örenek verecek olursak. İnca modem

En dikkat edilmesi gereken nokta.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.