Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum merhaba blank grabber python tabanlıdır ve blank zararlı bir python dosyası hazırlayıp onu py to exe ile py çeviriyor lakin çok basit github aracı ile bunu geri çeviriyolar .pyc çeviriyolar internette .pyc to py yazarsan çok sonuç çıkar zaten pysilon gibi yani exe yapılmış ama py tabanlı bir kodu geri kaynak kodunu görebiliceğim şekilde kırmak 5 dakika falan alıyor.Merhaba ben blank grabber kullanıyodum sonra birisi geldi webhooka dc sunucu spamı attı bu nasıl mümkün oldu acaba webhooku nasıl buldular yani bilen varmı
bunu bir şekilde engelleyemezmiyiz yeni bir webhook için bu arada değerli yorumun için teşekkür ederimDostum merhaba blank grabber python tabanlıdır ve blank zararlı bir python dosyası hazırlayıp onu py to exe ile py çeviriyor lakin çok basit github aracı ile bunu geri çeviriyolar .pyc çeviriyolar internette .pyc to py yazarsan çok sonuç çıkar zaten pysilon gibi yani exe yapılmış ama py tabanlı bir kodu geri kaynak kodunu görebiliceğim şekilde kırmak 5 dakika falan alıyor.
Kaynak:
Merhabalar dostum sana önerim blank falan değil py ile kendi grabberını yapıp onu en önemli kısım olan iyi bir şekilde obfuscate etmek eğer obfuscate güçlü bir şekilde edersen kodunu görsem bile sadece garip yazılar görüceğim ve toollar webhookunu göstermeyecektir.bunu bir şekilde engelleyemezmiyiz yeni bir webhook için bu arada değerli yorumun için teşekkür ederim
blank guncel var mi elinde inkiMerhaba ben blank grabber kullanıyodum sonra birisi geldi webhooka dc sunucu spamı attı bu nasıl mümkün oldu acaba webhooku nasıl buldular yani bilen varmı
blank guncel var mi elinde inki
hocam bunun chromium alt yapısı güncel midir?![]()
GitHub - Blank-c/Blank-Grabber: The most powerful stealer written in Python 3 and packed with a lot of features.
The most powerful stealer written in Python 3 and packed with a lot of features. - Blank-c/Blank-Grabbergithub.com
tamamdır sağolunMerhabalar dostum sana önerim blank falan değil py ile kendi grabberını yapıp onu en önemli kısım olan iyi bir şekilde obfuscate etmek eğer obfuscate güçlü bir şekilde edersen kodunu görsem bile sadece garip yazılar görüceğim ve toollar webhookunu göstermeyecektir.
OBF Güçsüz yaparsan 1 github toolu ile deobfuscate atıp yine uğraşırlar onun için iyi bir obf at ve çok değil ama obf atınca daha az anti virüs algılıyor