Arkadaşlar Selamın Aleyküm Blog Sayfası Açmayı Düşünüyorum Ve Kendim Boş Zamanlarımda Makaleler Yazarak Blog Sayfamda Paylaşmayı Düşünüyorum Size Soracagım Soru Şu Güzel Kullanışlı Ve Ücretsiz Olan Blog Temaları Varmı Bildiginiz Ve Kafamı Kurcalayan Bi Soru Daha Var Emek Gösterip Açıklama Yapan Herkeze Şimdiden Teşekkürlerimi SUNUYORUM
Sorunu Açıklıyorum Örnek Veriyorum Google Da Bi Yazı Yazıyoruz Ve Taa 2013 Siteleri Çıkıyor Bu Aleksa Degeriylemi İlgili Ve Hit Konusunada Geliyorum Mesela Bi Konu Hakkında Bi Blog Sayfası Oluşturdum Bunu Googleda Nasıl Daha Yükseklere Taşırım Hit Önemli Bunu Biliyorum Otohits Tarzında Hit Arttırsam Üst Sıralara Çıkar Degilmi Bu Konuda Açıklama Yapan Herkeze Teşekkürler
**Aftiel**:yo:yo:yo
Sorunu Açıklıyorum Örnek Veriyorum Google Da Bi Yazı Yazıyoruz Ve Taa 2013 Siteleri Çıkıyor Bu Aleksa Degeriylemi İlgili Ve Hit Konusunada Geliyorum Mesela Bi Konu Hakkında Bi Blog Sayfası Oluşturdum Bunu Googleda Nasıl Daha Yükseklere Taşırım Hit Önemli Bunu Biliyorum Otohits Tarzında Hit Arttırsam Üst Sıralara Çıkar Degilmi Bu Konuda Açıklama Yapan Herkeze Teşekkürler
**Aftiel**:yo:yo:yo
Son düzenleme: