selam aleykum arkadaşlar blogger menu şu linkleri ekleye medim menu şekilde yardım edecek var mı blogger sayfamı yüklüyorum haber blogger indir indir meden virustotal baka bilirsiniz yani yandaki kırmızı yazıya tıklayı virüs var mı yok mu diye baka bilir siniz virustotal taramsi blogger haber temasi blogger menu ekleçegim linkler sayfamın sag köşesinde aşagıda bu şekilde ma ben bu şekil isde miyorum menude alt alta olsun isdiyorum Bu arada türkçem zayıf o yüzden çok özür dilerimm kendimi geliş dirmekdeyim saygılar sev giler .temayı indirip menuye ekler seniz bende onu tekrra blogger sayfama yukleçegim yada bu sayfa uzerinde bi vido cekip yotubeden baka bilirim ama bu şaplon uzeri olsun yorum lar için şimden çok tsk ederim.
NOT İNŞAŞŞAH Bİ ŞEYİ ESİK UNUTMAMİŞİM DİR

YANİ ŞU MENULERE EKLEÇEK KIRMIZI OK GÖSDEREN MENU EKLEÇEK
BU LİNLER EKEÇEK EKLEYEMEDİM EKLEYİP TEKRAR YUKLER SENİZ BENDE GERİ BLOGGER SAYFAMA YUKLEÇEGİM
BUN LAR MENU EKLEÇEK YANİ LİNKLER BAŞKA Bİ ŞEY YOK ARKADAŞ LAR COK RİÇA EDİ YORUM
NOT İNŞAŞŞAH Bİ ŞEYİ ESİK UNUTMAMİŞİM DİR
YANİ ŞU MENULERE EKLEÇEK KIRMIZI OK GÖSDEREN MENU EKLEÇEK
BU LİNLER EKEÇEK EKLEYEMEDİM EKLEYİP TEKRAR YUKLER SENİZ BENDE GERİ BLOGGER SAYFAMA YUKLEÇEGİM
BUN LAR MENU EKLEÇEK YANİ LİNKLER BAŞKA Bİ ŞEY YOK ARKADAŞ LAR COK RİÇA EDİ YORUM
Moderatör tarafında düzenlendi: