Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük sorunlar olacağını sanmıyorum, en aktif siteler bile başka sitelerden fotoğraf çekiyor.. Sen ne yapabilirsin? Fotoğrafa efekt verirsin, yazı eklersin daha özgün olur.
Başıma geldi biliyorum, başka blogdan resim çekince, o bloğun sahibi herhangi bir sebebten dolayı resmi silince senin yayınında gidiyor... Ben şablondaki resimleri bile kendi bloğuma yüklemiştim... Hız açısındanda etkiliyorr..
Kardeşim bence birşey olmaz fakat aynı görseli sende kullanırsan google resimlerde arama yapan bir kişi % 50 ihtimalle senin sitene yönelecektir. Fakat resmi farklı alıp üstünede konu başlıgını eklersen yani kendi resmini yaparsan daha faydalı olur.
Kardeşim sadece sşunu söyleyeyim. kopyaladığın her şeyi google bilir. Sen resmi indirip kendim yükleyeyim diyorsun ama google da resim arattığında aynısı varsa saniseler içinde buluyor. Senin başkasından alıp yüklediğini her türlü anlar. Bu yüzden resimler dahil herşey sana ait olmalı. Bloggerla bir süre uğraşmıştım araştırırken bu konularıda aramıştım oradan abiliyorum. Bunlar yardımcı olduysa sevindim.