Konuyu umarım doğru yere göndermişimdir diyerek başlayayım. Arkadaşlar ben bir işe baş koydum ilk olarak ondan bahsedeyim. Ben kesinlikle bu konuda bilgi sahibi özel eğitim almış bir insan değilim fakat gözle gören ve durumları sentezleyen biriyim. Bunun için insanların yani toplumumuzun en büyük sıkıntısı olan boş boş zıtlaşmaları, iletişimlerinde çok bocaladıkları için onlara doğru şekilde ve tatlı dille anlatmaya çalışmak amacıyla bir blog kurdum. Blog linki aşağıda yasaksa kaldırırım sorun değil. Benim sizden istediğim destek ise ben kurmuş olduğum bu platformu nasıl daha tanınmış hale getirebilirim. Siteyi daha güzel nasıl tasarlarım. Böyle animasyonlu şeyler gibi farklı farklı güzel şeyler eklemek. Hatta varsa ki toplumumuz içinde olan zıtlaşmaları paylaşmamı anlatmamı istediğiniz onlarıda katarak yazılarıma daha güzel bir site nasıl yapabilirim. Tabi ki ayriyetten tanınmış bir site haline nasıl getirebilirim. Yardım ederseniz sevinirim. Belkide burda bir çok arkadaşımızın böyle bir sıkıntısı vardır. Bir konuda toplanmış olur.
Son düzenleme: