Blue Whale Nasıl Oynarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

u YZ

Kıdemli Üye
13 May 2016
2,415
0
@root[~]#
Bu bir oyun değil. Ayrıca neden böyle şeylere merak ihtiyacı duyuluyor anlamıyorum, ilk önce araştırın neye ve nelere yol açmış. Biraz bilinçli olun.
 

musto85

Uzman üye
8 Haz 2016
1,108
0
Niğde
Güzel kardeşim ölümü göze alıyorsan buyur giit oyna vk.com üzerinden kabul ettikten sonra vazgeçersen seni ailen ile öldürmekle tehdit ediyorlar.
 

MrTx07

Üye
8 Eyl 2016
120
0
Arkadaşlar Türkiye gibi bir yerde sizi ne tehit edebilirler ne de öldürebilirler. Ölümü göze almak gibi bir kaidede yoktur çünkü kendi iradeniz dışında kimse sizi ölüme sürükleyemez.
 

Lioness377

Üye
22 Ağu 2017
87
0
Istanbul
Blue Whale akımı özgüveni düşük olan gençler tarafından başkalarından bir beğeni ve ilgi almak için başlatılmıştır. Toplumdaki gördüğü beğeni daha şiddetli eylimlere sürüklüyor. Genellikle toplumdan dışlanın, ailevi sıkıntılar yaşayan, vs labil bir ruh sağlığına sahip olanlarda görülür.
Oynamak için bir yabancı dile hakim olman gerekir. Şuan Türkiye'de bu akım yurtdışında olduğu şiddette görülmemektedir.

Yani saklambaç yalnız oynanılmaz...
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.