Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ön yargılarınızı bir kenara bırakın intihar etmek isteyen zaten eder keyloggeri temiz bilgisayardanda yiyebilirim benim adıma düşünmeniz gayet doğal ama beni oldukça sinirlendiriyor oyunu oynamak istiyorum kişi kendi yapmak istediğyle özgürdür sizlerden bilgi almak istedim oyunu şuanda oynayan var mı merak ediyorum oyun gerçekten sanal alemde gezdiğimiz katmandaki haberler ile mi gerçek yoksa derinlerde gezdiğimiz katmanlardaki bilgileri olumsuzlaştıracak bilgiler var mı ve oyunun içeriği nedir ooyunun amacı nedir oyunu yönetenler hackerler mi cıa mı mit mi merak ediyorum kısacası oyunu oynayıp bilgi edinmek istiyorum önyargılarınız ile post yazmaya gelmeyin lütfen rica ediyorum.
Bu konumda anlatmıştımblue whale oynayan birileri var mıdır forumda oynayanlar oyundan biraz bahsedebilirler mi önerileri var mı blue whale oyununu nasıl oynayabilirim oynamak istiyorum nasıl katılabilirim katılmam için neler yapmak gerek thank you![]()
"Skyscraper Sag With Rope" Görevine Kadar Gelmiştim, Orda Bıraktım Oyunu.
Dw Bazı Özel Red Rooms'larda Hala Devam Ediyor Oyun Ama Giriş Btc İle Yaplıyor.
Cmdden çekiyorlarmış bilgileri. İnterpol'denmişler.
trol mü geçtin yoksa gerçek mi dedin anlamadım hocam)
blue whale oynayan birileri var mıdır forumda oynayanlar oyundan biraz bahsedebilirler mi önerileri var mı blue whale oyununu nasıl oynayabilirim oynamak istiyorum nasıl katılabilirim katılmam için neler yapmak gerek thank you![]()
oyuna girişlerin veya üyeliklerin nereden yapıldığı hakkında bir bilgin var mı varsa özel mesajdan görüşelim
oyuna katılmak için yöneticiler başvurman lazım onlarda sana geri dönüş yapcaklar sen linki açıcan keylogger'ı yicen fln zaman kaybı
köprüden atla daha hızlı olur
ya ! Birileri bunun önüne geçmeye çalıştıkça neden hala sazan gibi atlayıp bu oyunu araştırıyorsunuz görüyonuz işte kişinin özel bilgilerini ele geçirip tehdit ederek kötü şeyler yaptırıyorlar
btk'dan 'mavi balina' oyunu uyarısı