Doluxiz Yeni üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 45 Tepkime puanı 19 Kredi 0 10 Ara 2020 #1 derverlerim ve komtanlarım acaba kablosuz fare otomatik bağlantı kurulup açıldığı bunu kullanarak hac yapabilirmiyiz
derverlerim ve komtanlarım acaba kablosuz fare otomatik bağlantı kurulup açıldığı bunu kullanarak hac yapabilirmiyiz
J Jibo Üye Katılım 30 Haz 2019 Mesajlar 114 Çözümler 1 Tepkime puanı 1 Kredi 0 10 Ara 2020 #2 dostum çeşitli bluetooth zafiyetleri var ama bir mouse ta böyle bir açık olacağını sanmam Oyla 0 Downvote
'EscoBar Kıdemli Editör Katılım 7 Tem 2019 Mesajlar 392 Tepkime puanı 492 Konum TANRI DAĞLARI Kredi 0 11 Ara 2020 #3 Bluetoothlu maousede hacklenecek program yok dostum o yüzden hackleyemessin Ancak takılı olan bilgisayarı hacklediğinde kullanım altına almış olursun Oyla 0 Downvote
Bluetoothlu maousede hacklenecek program yok dostum o yüzden hackleyemessin Ancak takılı olan bilgisayarı hacklediğinde kullanım altına almış olursun
M MekoR Katılımcı Üye Katılım 6 Şub 2010 Mesajlar 660 Tepkime puanı 6 Kredi 0 11 Ara 2020 #4 Merhaba, Böyle birşey mümkün değil.Eskiden Logitech'in bazı modellerinde bluetooth USB'si biçimlendiriliyodu artık çalışmıyor. İyi Forumlar. Oyla 0 Downvote
Merhaba, Böyle birşey mümkün değil.Eskiden Logitech'in bazı modellerinde bluetooth USB'si biçimlendiriliyodu artık çalışmıyor. İyi Forumlar.