Merhaba Arkadaşlar,
Bugün sizlere BMW nin 5 serisinin konfor arabası olan 5.25d xDrive dan bahsedeceğim. BMW, 5.20 yeni kasayı çıkarttıktan ortalama 3 ay sonra 5.25 i de piyasaya çıkardı. 2.0 twinturbo gücündeki motor 218 beygir üretebiliyor. 100 km ye 7 saniyede çıkabilen araç son derece ekonomik yakıyor. şehir içinde 6.0 litre şehir dışında ise sadece 4.6 litre tüketiyor. 8 ileri otomatik vitese sahip araç performans bakımından 3.0 lık Audi A6 lara rakip olabiliyor. 450 nm lik tork'a sahip bir araç. Gelelim konfor bölümüne. Aracın 5.20 den büyük farkı burada. bu noktada 5.20 ye oranla daha konforlu bir araç karşılıyor bizi. Özelliklerini şöyle listeleyebiliriz
ÖZELLİKLER
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
Yan Hava Yastıkları
ABS
EBD/EBV/BAS
ESP/DSC/ESC
ASR/TCS
Klima/İklimlendirme
Sis Farları
Fonksiyonel Direksiyon
Çelik/Alaşım Jantlar
Park Sensörü
Yol Bilgisayarı
Hız Sabitleme
Yokuş Kalkış Desteği
Start&Stop Sistemi
Sunroof
Navigasyon
Sürücü Kol Dayama
Xenon Farlar
Elektronik Park Freni
Kararan Dikiz Aynası
ve daha pek çok yenilik.
10.2 inç'lik ekrandan navigasyon kontrol edilebiliyor mp 3 dinlenilebiliyor, arama yapılabiliyor ve tv izlenebiliyor. Aracın resimlerinede bakalım ;
Resimler alıntı, anlatım bana aittir.
Son olarak, bu aracın fiyatı ise sadece 232.000 TL cik
Bugün sizlere BMW nin 5 serisinin konfor arabası olan 5.25d xDrive dan bahsedeceğim. BMW, 5.20 yeni kasayı çıkarttıktan ortalama 3 ay sonra 5.25 i de piyasaya çıkardı. 2.0 twinturbo gücündeki motor 218 beygir üretebiliyor. 100 km ye 7 saniyede çıkabilen araç son derece ekonomik yakıyor. şehir içinde 6.0 litre şehir dışında ise sadece 4.6 litre tüketiyor. 8 ileri otomatik vitese sahip araç performans bakımından 3.0 lık Audi A6 lara rakip olabiliyor. 450 nm lik tork'a sahip bir araç. Gelelim konfor bölümüne. Aracın 5.20 den büyük farkı burada. bu noktada 5.20 ye oranla daha konforlu bir araç karşılıyor bizi. Özelliklerini şöyle listeleyebiliriz
ÖZELLİKLER
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
Yan Hava Yastıkları
ABS
EBD/EBV/BAS
ESP/DSC/ESC
ASR/TCS
Klima/İklimlendirme
Sis Farları
Fonksiyonel Direksiyon
Çelik/Alaşım Jantlar
Park Sensörü
Yol Bilgisayarı
Hız Sabitleme
Yokuş Kalkış Desteği
Start&Stop Sistemi
Sunroof
Navigasyon
Sürücü Kol Dayama
Xenon Farlar
Elektronik Park Freni
Kararan Dikiz Aynası
ve daha pek çok yenilik.
10.2 inç'lik ekrandan navigasyon kontrol edilebiliyor mp 3 dinlenilebiliyor, arama yapılabiliyor ve tv izlenebiliyor. Aracın resimlerinede bakalım ;
Resimler alıntı, anlatım bana aittir.
Son olarak, bu aracın fiyatı ise sadece 232.000 TL cik