[BOMBA] Sorunsuz İnstagram Script !!

SefaKtK

Üye
26 Şub 2014
121
0
&
Arkadaşlar biraz önce söylemiştim sorunsuz script çok uykum var açıklama yapıyım kısaca
config dosyasında config.php'e site adresini database.php kendinize göre düzenleyin yeterli bir teşekkür ederseniz yeter allaha emanet.


Admin admin panel : / pageadmin

İNDİR

virustotal

qGXmyd.png


Not: Arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok login beğeni takip hikaye hepsi sorunsuz eğer takıldınız bir yer olursa yarin uyanınca yardımcı olacağım.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.