Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boot dosyası olmadan recovery yada fastboot'a boot edebilirmiyim hocam?Yenisini bulamazsan telefonu çöpe atabilirsin. ( telefona uygun boot)
boot dosyası installshiled ile bağlantılı bir dosyadır. Boot dosyasının silinmesi veya yanlış bir sürümünün kullanılması yeni bir uygulama kuracağın zaman ve ya kurulu olan uygulama üzerinde herhangi bir işlem yapılacağı zaman bu süreçte geçecek olan işlerim tam olarak konrtol edilememesi ile sonuçlanabilir.Daha önceden telefona hatalı zip dosyaları yüklediğim oldu ve çoğunda bootloop denilen durumu yaşadım. Eğer telefona yanlış boot dosyası atar veya bulunan boot dosyasını silersem başıma ne gibi şeyler gelebilir.
Hocam deneyesim geldikopyasını al, sil![]()
Anladım hocam sağolun.boot dosyası installshiled ile bağlantılı bir dosyadır. Boot dosyasının silinmesi veya yanlış bir sürümünün kullanılması yeni bir uygulama kuracağın zaman ve ya kurulu olan uygulama üzerinde herhangi bir işlem yapılacağı zaman bu süreçte geçecek olan işlerim tam olarak konrtol edilememesi ile sonuçlanabilir.
Bu durumda da cihazınızı yenileme yoluna gidebilir veya ikinci bir cihazdan kendi cihazınız için uyumlu olan bir boot dosyası bulmanız gerekebilir
Rica ederim hocam. Aklına takılan bir şey olursa eğer formda konu açabilir ve sorabilirsinAnladım hocam sağolun.
Telefona uygun aynı yazılımsal boot atabilirsiniz ama dikkat et çöp olmasınDaha önceden telefona hatalı zip dosyaları yüklediğim oldu ve çoğunda bootloop denilen durumu yaşadım. Eğer telefona yanlış boot dosyası atar veya bulunan boot dosyasını silersem başıma ne gibi şeyler gelebilir.