Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kullandigini ver o zaman
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne olacak yardim etse su gariplere
verdigin kodlara bakarak burdaki kisilerin o kodlardan esinlerek yapacagi cok sey var cimrilik bi yerde dursun ama hak veriyorum sana peki onerdigin varmi
Kaydetseydiniz keşkeÜstad bundan önce üç ayrı sitede "Hadi kendi trojanımızı yapalım" konusu açtım, üç site de kapandı.. Bir cenabetlik, bir lanet var.. Hani asıl sıkıntı, 4-5 sayfa ince ince yazıyorsun... gitmiş oluyor
"Burada da öyle olacak" diye tırsmayı bıraktığım anda, epey ciddi örnek kodlarla burada da yazmayı düşünüyorum. Bu sefer de son olacak.
Botnet Önerisi Olan Var Mı ? Az Önce Bi Tane İndirdim Trojen İle Birleştirmişler Şimdi Combofix İle Taratıyorum Bilgisayarı , Tekrar Rat Veya Keylogger Yemeyim Elinde Botneti Olan Var Mı ?
Botnet Ağı Kurmak İstiyorum ,
Hangi Domain Sitesini Önerirsiniz ? Ücretsiz Olursa İyi Olur
Eğer şansına aspx ile çalışan bir botnet kontrol paneli bulursan, www.somee.com adresinde benim aylarca açık açık botnetim durdu.. Ne halt olduğu bariz belli idi.. Ben kapatana kadar en ufak bir uyarı bile gelmedi.