Botnet dosyaları lazim beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Expunge

Yeni üye
25 Eki 2011
12
0
Selam arkadaslar IRC'ye kurmak için botnet dosyaları lazim.. Paylaşicak yardım edek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim..
 

06FURKAN06

Üye
24 Tem 2012
164
0
ANKARA
Paylaşim yapmak isteyen olabilir forum sonuçda burasi.

kolay kolay paylaşmazlar ben sana onu söyleyim.birisi belki dağıttıysa onu bulursun.yoksa irc te botnet kurman için ilk önce kendine bir botnet sprinti bulman lazım.daha sonda o sprinti düzenliyceksin.düzenledikten sonra .pl uzantısı olarak kaydediceksin.daha sonra o botnet sprintini shell atılı bir sitenin anadizine atıcaksın.komut satırına ardından chmod 755 botnet.pl yazıcaksın.ardından komut satırına botnet.pl yazıcaksın.daha sonra botlar sprinte düşücek ;)

bu kadar basit ;) sadece sprinti bulmak kaldı.
 

fable170

Katılımcı Üye
6 Ocak 2012
593
0
bu nedir sabahtan beri millet botnet tutturmuş gidiyor sağlamını bulman çok zor paylaşılanlardan da pek hayır geleceğini sanmam genelde para ile satıyorlar yada sourcesini bulsan bile bir bölümü eksik oluyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.