Böyle Bir Ölüm Sebebi Görülmedi

mcniqotin

Katılımcı Üye
11 Ağu 2011
449
0
Böyle Bir ölüm Sebebi görülmedi,

Böyle Bir ölüm Sebebi görülmedi, duyulmadı. Havadaki Uçağın tuvaletinden akan ve havada Donan İdrarın saplandığı aşağıdaki kişi dünyanın en talihsiz kadını ....


javelinvz21gu7fj5.jpg
 

SHORYUKEN

Üye
26 Haz 2012
145
0
bu kadın ölmeden önce niye ormanlık alanda yatıyordu acaba.ayakta olsa başına saplanır.ayrıca bu kadının suratına ne olmuş.haber kaynağı ne bunun.ve son olarak yalan haber ama,komik paylaşım.
 

mcniqotin

Katılımcı Üye
11 Ağu 2011
449
0
nette gezinirken buldum thtde paylaşayım dedim haber gerçk olmyabilr bilmyorum yani:D
 

CebeciBey

Üye
26 Haz 2012
116
0
gerçektende çok kötü bir ölüm en kötülerinde hemde.o uçak firması ya kapanacaktır yada tazminat ödeyecektir
 

mcniqotin

Katılımcı Üye
11 Ağu 2011
449
0
bu atıkların bıkıp dışarı atılması lazım yoksa böyle ölmler yaşnablr
 
Son düzenleme:

HackeRLorD29

Uzman üye
6 Ağu 2012
1,126
0
bende küçükken uçağa binmiştim hollandaya giderken tabi 4 saatlik yol tuvalete gittim bi delikten aşağı baktım aşağısı gözüküyor:D
 

IrReSisTibLe

Uzman üye
19 Şub 2011
1,549
0
Diyarbakır
Koca bir yalan niye derseniz o işemesi birkere havada dağılmadan buz tutmaz Hadi diyelim ki o kadar soğuktu gökyüzü uçak bile buz tutar böyle bir soğuğa dünyanın en soğuk yerinde bile gökten yağan yağmur belirli ebatlarda dolu tutar öyle yağar yani bu işeme felan değil Yalandan bir haberdir alın bir kova su elinize çıkın yüksek bir yere atın,,, aşağı inmeden yüzlerce parçaya bölünür :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.