Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum oku;
1.Windows 7 ve Windows 8 de usb yardımıyla bilgisayara konulan şifreyi bulabilirsin ama öyle takar takmaz değil biraz ugraştırır ama etkili çözme ulaştırır
2. xp de gerek yok ctrl alt delete tuşlarına 2 kez ardı ardına basıp çıkan kucuk pencerede Administrator yazdıgın an şifresiz girebilirsin geri çıktıgında şifreli olur 1. secenekteki program 600 mgbyte küsüratında flash bellege yazdır yardımcı video burada ;
Windows Şifresini Kırma - YouTube
00:25 - Unetbootin ile USB belleğin hazırlanması
01:40 - Secure Boot'un devre dışı bırakılması (Her PC'de şart değildir)
02:45 - Boot menüsüne erişim ve USB belleğin seçilmesi
03:25 - Ophcrack Live boot ediyor
03:55 - Ophcrack şifreyi kırma işlemine başlıyor
04:!0 - Windows kullanıcı şifresi tespit edildi
04:25 - Ophcrack'in kapatılıp Windows'un açılması
İndirin:
Unetbootin
Ophcrack
Program istek kısmına yazarsan coderlar büyük bir zevkle sana yardımcı olacaktır.
Selamun aleyküm arkadaşlar ben bir program arıyorum, programın özeliği filaş belleği leptop veya pc ye takınca pc deki şifrenin kalkması çıkartınca kitlenmesi böyle bir program varmı çok lazım oldu yardım ederseniz sevinirim![]()
USB Bellek Bilgisayar Kilidi bilgisayarınızı yetkilendirdiğiniz USB bellek ile kilitlemenizi sağlar. Böylece istemediğiniz kişilerin bilgisayarınızı kullanmasını önler. USB Belleği bir anahtara dönüştürür. USB Bellek Bilgisayar Kilidi bilgisayarınızda herhangi bir bilgi tutmaz. Programdan çıktığınızda tüm bilgiler otomatik olarak silinir. Tüm USB Bellekler bilgisayar kilidi olarak kullanılabilir. Program USB Belleğin içerisindeki firmware id sini kullanır. Bilgisayarı kilitlediğinizde bir arayüz ile usb belleği girmeniz istenir. Eğer usb belleğe sahip değilseniz, alternatif olarak windows şifresi ile de bilgisayarınızı açabilirsiniz. Bu istenmeyen hatalı kullanımları önler. Programı kullanırken arayüzlerde de görebileceğiniz gibi öncelikle USB belleğe yetki verme ve yetkisini kaldırma eylemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.Program aktif edildiğinde koruma başlar. Geçici olarak pasif yapabilir yada programdan çıkış yaparak tüm koruma işlemlerini durdurabilirsiniz. Yazılım ücretsizdir.
Bunu incelermisin>> USB Bellek Bilgisayar Kilidi Yazlm ndir - Gezginler