Donanım Bozuk Klavyemi nasıl değerlendiririm?

Yodaa

Üye
29 Haz 2020
106
4
Arkadaşlar merhaba
klavyem bozuldu ve klavyemi değerlenirmek istiyorum içini açtım çip tarzı birşey vardı acaba bunu kullanarak rubber dcuky tarzı birşey yapabilirmiyim? klavye tam bozuk eğil 3 4 tuş basmıyor acaba ne yapabilirim bunla rubber ducky yapmak mümkünmüdür
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Cevap: Bozuk Klavye Hk

Merhaba, bulduğunuz nesnenin daha tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz "rubber ducky" yapmayı nasıl düşündünüz acaba ? Şahsen rubber ducky'e merakınız varsa internet üzerinden çeşit çeşit modelleri ve markaları satılıyor olması lazım. Size tavsiyem klavyeyi çöpe atıp yenisi kullanmanız. İyi forumlar dilerim..
 

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
Cevap: Bozuk Klavye Hk

Yodaa
en fazla tuşları ve vidaları lazım olur yedekte dursun, bide kablosunu kes, kendi klavye kablon kısa olursa ek yapıp uzatırsın , içindeki tel gibi böyle yay mantığı varsa al dursun yedekte belki birşeye lazım olur, klavye ledleri varsa sökülüyorsa kablolu ile kes al, lehimli ise ugraşma , 40 tl ye a101 e rgb pıranha klavye geldi ben aldım kullanıyom kablolu :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.