Çözüldü Brute force attack programlarının hepsinde wordlist hatası alıyorum

inf3ct

Yeni üye
21 Haz 2020
5
0
Brute force attack programlarının hepsinde wordlist hatası alıyorum ÇÖZÜLDÜ

2 tane BruteForceAtack programı denedim wordlistim var.ama wordlist hatası alıyorum

ornk check your wordlist file bath
kali-linux kullanıyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Warez7

Uzman üye
19 May 2018
1,425
5
Şöyle dener misin programı açıp dosyayı sürükle ve bırak sonrasında olacaktır. Eğer olmazsa default olan password dosyası yerine kendi password dosyanı koy.
 
Son düzenleme:

LosMik

Yeni üye
23 May 2020
1
0
arkadaşlar ben hata almıyorum fakat hiç bir şekilde şifre bulunmuyor kendime deniyorum wordlist dosyasına kendi şifremi yazıyorum ama geçiyor sebebi nedir?
 

GhostRoot

Üye
26 Şub 2014
197
0
Pure-LOGİC yaptığı Instagram toolu aktif çalışıyordu bende en son 3 4 gün önce github da var

Merhaba
https://prnt.sc/t5a0gu bu şekilde attemp değeri hiç oynamıyor bile ben de onu daha önce denemiştim sorunsuz bir şekilde kurulmasına rağmen böyle yerinde sayıyor şifreler gösteriş olarak ilerliyor şifresini bildiğin instagram hesabını denediğinde mesela wordlistin içine yaz bulamayacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.