Merhaba ben brute force ne demek iyice biliyorum ama wordlist oluşturmayı beceremiyorum yani kelimeleri tek tek girsek bile daha karlı gibime geliyor wordlist hakkında bilgi verirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam, Wordlist hazırlamak bazen zahmetli gibi gelebilir, ancak doğru kelimeleri seçmek brute force saldırısında başarı şansını artırır. Elpscrk toolu da burada işini kolaylaştıracak araçlardan biri. Özel bir wordlist oluşturmana gerek kalmadan, belirli bir mantık ve kombinasyonla çalışabiliyor. Özellikle popüler sitelerde kullanılan şifreleri baz alan veya bazı temel kuralları içeren listeleri indirip denemek de iyi bir başlangıç olabilir.Merhaba ben brute force ne demek iyice biliyorum ama wordlist oluşturmayı beceremiyorum yani kelimeleri tek tek girsek bile daha karlı gibime geliyor wordlist hakkında bilgi verirmisiniz
Teşekkürler bilgilerinizi paylaştıklarınız için bende zamanla deniyeceğimWordlist, rockyou.txt, saniye de milyon kere, milyar kere şifre deniyor, kişinin ilgi alanına göre şifreleri listeliyor ve tek tek deniyor bu mu? Bu görünen kısmı. Asıl bakman gereken kısım background kısmı. Basit bir şifrelenmiş zip/rar şifresi kırmıyorsan o işi unut. uğraşma, çünkü o şifreyi bulması yıllar sürecek. hashing algorithms'a bak nedir? Neyin nesidir gibi kavramları öğren. Öğrendiğin zaman bruteforce gibi araçların neden işe yaramadığını anlayacaksın. Salt gibi kavramlara bak. Araştırdığın zaman boşa uğraş olacağını göreceksin.
++Selam, Wordlist hazırlamak bazen zahmetli gibi gelebilir, ancak doğru kelimeleri seçmek brute force saldırısında başarı şansını artırır. Elpscrk toolu da burada işini kolaylaştıracak araçlardan biri. Özel bir wordlist oluşturmana gerek kalmadan, belirli bir mantık ve kombinasyonla çalışabiliyor. Özellikle popüler sitelerde kullanılan şifreleri baz alan veya bazı temel kuralları içeren listeleri indirip denemek de iyi bir başlangıç olabilir.
Bu arada, her kelimeyi tek tek yazmak yerine, bazı yazılımlar otomatik olarak çeşitli varyasyonlar oluşturabiliyor. Elpscrk'nin içindeki özellikler sana işini hızlandıracak pek çok seçenek sunuyor, böylece manuel olarak bir liste hazırlamaya uğraşmak zorunda kalmazsın. Mr. Robot’tan Tanıdığınız Elpscrk Aracı ile Tanışın!