BruteForce Şifre Hatası

gorki2

Üye
9 Ara 2017
75
0
Herhangi Bir Yer
Merhaba Ben Wordpress Brute Force de Denemeler Yapıyorum Fakat Site Listesindeki Çıkan Sitelere Giriş Yaptığım Zaman Şifre Yanlış Hatası Alıyorum.Nerde Yanlış Yapıyorum Lütfen Yardım Edin.
 

BAMSIBEY

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
547
2
root@Yakuza
Dostum selam, bazı sitelerin fake admin paneli vardır ve sen herhangi bir şifre bile girsen seni panele sokar ama o panelde hiçbir şey yapamazsın. Bruteforce den düşen bu sahte panellere bakıp zaman kaybetmemek için şifrelerin en başına SAHTE yaz sonra diğer şifreleri yaz. Sahte yazan şifreyle eğer site düştüyse o siteye bakmaya bile gerek yoktur. İyi forumlar.

bkz: Sorularını yardım merkezine aç konu yerin yanlış.
 

R3N0X

Yeni üye
15 Mar 2018
46
0
22
null
Captcha Koruması Veya 5 Kereden Fazla Şifre Deneyince Sistem Otomatik Engeller O Yüzden Giriş Yapmış Gibi Algılayıp Uygulama Sana Sunuyor Olabilir..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.