Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım durumu peki bu saldırıyı detaylı açıklayan bir paylaşım varsa bana yönlendirebilir misin yada sen açıklayabilir misin ??Berute force şudur kaba kuvvet yani senin belirlemiş olduğun varyasyonları tek tek denemesi ve doğru olanı bulması proxy ise bunları farklı ağ oturumlarında denemek amacıyla yapılıyor.
Örnek diyelim ki ben hedef bir instagram hesabı seçtim kendime kullanıcı ismini biliyorum ve tahmini şifreleri kafamda bir txt dosyasında belirtiyorum python vs artık neyse bunun aracılığıyla instagram web sayfasına bağlanıp tek tek txt dosyasındaki şifreleri deniyor yada bu şifreleri random olarak denemesi için ben kod yazıyorum olay bundan ibaret yani senin belirlemiş olduğun bir listeyi senin yerine tek tek deniyor
Nereye bruteforce saldırısı yapacaksın önce onu söyle ki ona göre öneride bulunayımanladım durumu peki bu saldırıyı detaylı açıklayan bir paylaşım varsa bana yönlendirebilir misin yada sen açıklayabilir misin ??
aga mail adresiNereye bruteforce saldırısı yapacaksın önce onu söyle ki ona göre öneride bulunayım
aga mail adresi
dostum baktımta pek anlayamadım![]()
GitHub - SamueleAmato/sosec: 🔒 Social Media Hacking Suite
🔒 Social Media Hacking Suite. Contribute to SamueleAmato/sosec development by creating an account on GitHub.github.com
Şuradan bakabilirsin
İndirdinmi linuxadostum baktımta pek anlayamadım
indirmesine indiririm şuan işteyim ama indirme işlemlerinden sonrasını pek anlayamadımİndirdinmi linuxa
git clone GitHub - rdWei/SocialMediaHackingToolkit:indirmesine indiririm şuan işteyim ama indirme işlemlerinden sonrasını pek anlayamadım