Merhaba arkadaşlar. Ben bir bitcoin cüzdanına para göndermek istiyorum ancak kendim nasıl Bitcoin satın alabilirim? Kredi kartıyla vb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyumamsi gayet normal degeri borsanin kendi icerisindeki alim satim fiyatlari belirliyor ayri iki borsada ikinayri fiyat olmasi normal yamiSana tavsiyem herkesin paylaştığı siteleri değerlendir. Türkiyede henüz doğru iş yapan bir şirket mevcut değil bu konuda. btc günlük 2 bin dolara kadar dalgalanabiliyor ama türk sitelerinde kur farkından tekrar tekrar kazanmak içinmi bilmiyorum ama arada bazen 10.000 lira fark oluyor. bu büyük bir fark. Bir çok türk btc alım satım işlemi yapan sitelerde fiyatlar birbiri ile uyşmuyor. sana tavsiyem bir btc kur uygulaması indir. google playde mevcut. Aynı anda birden fazla türk btc alım satım yapan sitelerin fiyatlarını karşılaştırıyor. Hangisi sana oygunsa ordan al ordan sat
uyumamsi gayet normal degeri borsanin kendi icerisindeki alim satim fiyatlari belirliyor ayri iki borsada ikinayri fiyat olmasi normal yami