sizce btk akademi eğitimleri işe yarar ve gelişim için iyimi sıfırdan olan dersleri yararlımı vakit harcamamıza değermi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oradaki eğitimler dilin yapıtaşını verir, diğer diller içinde mantık aynıdır.sizce btk akademi eğitimleri işe yarar ve gelişim için iyimi sıfırdan olan dersleri yararlımı vakit harcamamıza değermi
Sertifikalarim var ordan burası sayesinde aldim tabiki ama burdan öğrendim çogu şeyleri burda daha aktif kalın iyi forumlarsizce btk akademi eğitimleri işe yarar ve gelişim için iyimi sıfırdan olan dersleri yararlımı vakit harcamamıza değermi
Dostum Udemy platformu daha iyi bana göre daha kaliteli eğitimler var. Btk'dan ise Udemy tercihim sana da tavsiyem o yönde olur.sizce btk akademi eğitimleri işe yarar ve gelişim için iyimi sıfırdan olan dersleri yararlımı vakit harcamamıza değermi
tavsıyleriniz için çok teşekkür ederim onerebiliceğiniz bi hoca varmıBTK Değil, BTK da ders veren kişi önemli odaklanman gereken kısım o. Ne mezunu? Nerelerde çalışmış? Hangi alanda ve sektörde tecrübesi var? (back-end, banka sistemleri e-ticaret gibi.) Kaç senelik sektör tecrübesi var? İletişim becerisi iyi mi? Hangi şirketlerde & ekipler de çalışmış? Çalıştığı alana ne kadar hakim? Varsa eğer linkedin ve github hesaplarını incele.
Ders veriyor tamam ama önceden ne tür projeler de çalışmış? Hangi ekip ile ne tür ürünler ortaya koymuşlar? Ürün yeteri kadar tutmuş mu? Kullanıcı sayısı yüksek mi? Feedback'ler iyi mi? ux iyi derece de design edilmiş mi gibi gibi teknik kısımlar önemli. Bu konuda başarılı olmuş bir 3. kişinin dersini alırım. Aksi taktir de zaten 3. kişi ağzından çıkan şeylerin iş hayatında bir önemi yok çok defa gördüm önümde çok kişi elediler.
Zamanında ki programlama hocam şuan ki öğrencilerine BTK öneriyormuş dersten sonra izleyin de öğrendiklerinizin üstüne koyun diye 2 ~ 3 gün önce söylemişti bana. Böyle önerince de önüne gelen herkes karşısına çıkan ilk kursu almaya başlıyor. Senin hocan ile BTK da ders veren hocanın anlatım biçimi aynı olmayabilir. Bu da öğrenirken kafanın karışmasına sebep olabilir. Hocam şimdi de e ticaret ile ilgileniyor hocamın mizacını, ders veriş şeklini bildiğim için düşünme tarzını vs bildiğim için kısacası tanıdığım için e ticaret sitesin de biraz yardım etmiştim.
Sertifika konusuna gelecek olursak düşünme bile çünkü düşündüğünden daha çok değersizler. 3. kişi tarafından verilen bir sertifika pek işine yaramaz iş görüşmelerinde müdüre gösterirsin sertifikanı; müdür de aynı şöyle der. örnek: sertifika almışsın ama ahmet yılmaz kim lan? Anlıyor musun?
Öğrenmek için iyi bir platform ama doğru kişileri seçersen. Kendini nasıl geliştirdiğin önemli aslında çünkü önüne gelen sözde "eğitimciler" para için kurs çıkarttığı için yanlış yönlendirmeler ve bilgi kirliliği yaşanabiliyor. Ben alaylı olup çok iyi olan developerlar da gördüm üni mezunu olup 0 olan insan da.
Esenlikler, evet işine yarar. Faydasız eğitimleri yok. Ancak eğitimleri sıfır noktasında ki adamlara göredir.sizce btk akademi eğitimleri işe yarar ve gelişim için iyimi sıfırdan olan dersleri yararlımı vakit harcamamıza değermi
Maalesef, BTK akademi de kayıtım bile yoktavsıyleriniz için çok teşekkür ederim onerebiliceğiniz bi hoca varmı