Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Sizin Owasp İle Taramanız Bile Suçtur! Ayrıca Misyonumuza Aykırıdır!
ve başına bişeyin gelip gelmemesinide üst lerim söyler.
bilmiyordum ayrıca kötü bir niyetimde yoktuSizin Owasp İle Taramanız Bile Suçtur! Ayrıca Misyonumuza Aykırıdır!
ve başına bişeyin gelip gelmemesinide üst lerim söyler.
Eyer izin almadıysanız ve bu bir türk yeri ise başınıza bişi gelebilir. Gelirse ne yaparım? Gelirse kendini suçlu olmadığını kanıtlamaya çalışıcaksın. Fakat bu hatanın Owasp zap dan kaynaklanacağını sanmıyorum owasp zap bir açık tarama programı. Eyer sen siteye sızdıysan sitede değişiklik yaptıysan olabilir. Ya da server çökmeleri ve bazıları......
Dert etme açık bulur isen de bildir... Korkma boşuna bu hatada senden kaynaklı olamaz eyer sızmadıysanbilmiyordum ayrıca kötü bir niyetimde yoktu
tamam teşekkürlerDert etme açık bulur isen de bildir... Korkma boşuna bu hatada senden kaynaklı olamaz eyer sızmadıysan
İzin Aldıysan Sorun Yok. Kötün Niyetli Olup Olmadığını bilemiyoruz Ki?bilmiyordum ayrıca kötü bir niyetimde yoktu
adam türk sitesi dememişki neden hemen kızıyorsunuzbelki israilin herangibi türkleri kötüleştiren bir okul sitesi
İzinsiz Açık Aramak SuçturMerhaba,
Belki de owasp ile açık varsa okula bildirecektir @Delilsiz Forum kurallarında Türk sistemlerine saldırı yapmak suçutur tarama yapmak değil.
Ara veriyorum o yüzden böyleyim (!)Ya xeax Varya sende işin eğlenceli tarafındasın he
![]()
Hayırdır?Ara veriyorum o yüzden böyleyim (!)
he geçen nasaya fantezili brute denedim çalışmadı nedense demekki admin şifresi zormuşHayırdır?Dünkü Verdiğim Tavsiyelerimi deniyorsun ?
![]()
Sanırım byuhıpjnolkm knk güldürdün beni ya owasp zap zaten sızma programı değil ama sen sızdıyan başka türlü orasını bilemem kolay gelsinsanırım sızmış olabilirim
he geçen nasaya fantezili brute denedim çalışmadı nedense demekki admin şifresi zormuş![]()