Bu Gün Büyük Bir Savaş Olsa .....

Hangisi Kazanır ???!

  • Suriye

    Oy: 0 0.0%
  • Fransa

    Oy: 0 0.0%
  • İngiltere

    Oy: 0 0.0%
  • İtalya

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    81

S4RSILMAZ

Katılımcı Üye
7 Eki 2007
963
3
Noiseless Room
turkiye amerika'yı kazanamz amerika'nın silahı askeri .......... turkiye'yi ikiye katlar..sadece turksunuz diye turkiye demeyim..bir ihtimal çin oda nufusu çok diye..silahları yok ama taş atarlar:S
:mad::mad::mad::mad:
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddım var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
“Medeniyet!” dediğin tek dişi kalmış canavar?

'Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!'
Bu Yazılar Cocuklar İlkokulda Siyah Tahdanın Önünde Ezbere Okuyupta Not Alsın Diye Yazılmadı!
Madem Posts Kasmak Icın 1Yıl Öncenın Konularına Mesaj Yazıosun Bari Akıllı Yorum Yap
Ama TÜRKİYEDE Senin Gibi Düşünenler Oldugu Sürece Evet Amerika Bizi Yener.

 
Son düzenleme:

sascorpse

Üye
22 Ocak 2008
102
0
birader bu devletler le savas cıkarsa kımse kazanmaz dunya yok olur elalem oyuncak gıbı nukleer atar bırbırıne sonra gerısı malum
 

seyble

Yeni üye
24 Eyl 2006
14
1
amerika nın tarzı içsavaş çıkarmaktır. Rusyada tam bunun ilacıdır zaten. ama bugün bi savaş çıksa Nufus ve ordu bakımından tabiqi Çin.
 

DinerLand

Katılımcı Üye
28 Ara 2007
837
7
Hotan
türkiyenin kazanmasını çoook isterim ama allah kahretsinki amerika kazanır adamlardaki silahlar bombalar!!!çok zengin ülkee!
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Süper güçler, bugün Ortadoğu' da, Avrasya' da küresel demokrasi uğruna değil, -hak saydıkları- kendi ulusal çıkarları için savaşıyor. Türkler ise her zaman ülkelerin tarihi ve kültürel varlıklarını reddetmeyen, demokratik hak ve özgürlüklere saygılı, örnek bir kültür devrimi ile barışık yaşamış ve davranmıştır. Bu epey önemlidir. Siyasi, stratejik vs.. oldukça avantajlı olan Türkiye dir, Türklerdir.
 

ph[-]my*

Üye
7 Haz 2008
133
0
Amerika daha Irak'ta kazanamıyor. Irak'taki askerlerin yarısı İngiliz , Hollandalı , Danimarka'lı.. Umarım anlatmak istediğimi anlatmışımdır. Kurtuluş Savaşı'nı nasıl topumuz , mermimiz olmadan kazandıysak , bugünde olası bir savaşı kazanırız. 2 Esir Osmanlı askernin Avustralya'ya savaş açtığını ve Avustralya'ya çok büyük maddi zarar verdiklerini biliyormuydunuz. İşte bizde cesaret var. Bu esir 2 asker dosyasını bulunca sizlerle paylaşıcağım.
 

hacked_by_shan

Katılımcı Üye
24 Tem 2008
332
1
istanbul
bizim bordo berelilerimiz gibi dunya da bitane daha ordu yoq arkadaşlar.....o yüzden her türlü TÜRKLER
kazanır ve kazanmak zorun da da.......:mad:
 

HaCKeR İnFaZ

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
282
2
Kahramanmaraş/ELBİSTAN
arkadaşlar türkiye diye düşünüyorsunuz tabikdie türkler için türkiye ama lütfen mantıklı düşünün amerika istediği an istediği yeri alır kimse buna karışamaz eğer türkiye amerikadan güçlü bir ülke olsaydı ırak olayına kesin karışırdı afganistanada karışırdı ama türkiyenin amerikaya karşı sadece siyasi bir üstünlüğü var oda az
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.